Potovanje

Poletje vabi v Pariz – z Eifflovega stolpa na peščeno plažo ob Seni

Letošnje poletje je res nekoliko drugačno, kot smo ga bili vajeni do sedaj. Vendar to še ne pomeni, da bodo vsi naši načrti splavali po vodi.

Ob upoštevanju varnostnih ukrepov in priporočil bomo poletne načrte le nekoliko prilagodili. Seveda z namenom, da lahko uživamo tako ob odkrivanju novih krajev in številnih znamenitostih kot tudi v ležanju na plaži. Pariz ponuja vse to in še mnogo več. Ja, tudi kilometrsko peščeno plažo s palmami, v katero se poleti za en mesec spremenijo bregovi reke Sene.

Pariz nekoliko drugače

Pariz, Air France, poletje, letalske karte, letalska karta,
Med mnogimi muzeji vrednimi obiska je tudi Louvre. (Foto_AF_KLM)

Pariz poleg številnih muzejev in Eifflovega stolpa, ki vas nikakor ne bodo pustili ravnodušnih, ponuja še marsikaj. Kakšen dan lahko preživite tudi s koktajlom v roki na peščeni pariški plaži ob Seni, kjer si privoščite še kakšne vodne oz. obvodne aktivnosti. Zvečer pa uživate še ob gledanju filma na velikem platnu v kinu na vodi, natančneje na reki Seni. Sprehodite pa se lahko tudi po številnih parkih in vrtovih. Pariz namreč z več kot 400 parki in vrtovi velja za najbolj zeleno mesto Evrope.

V Francijo z Air France – varnost potnikov na prvem mestu

Pariz, Air France, poletje, letalske karte, letalska karta,
Bregovi Sene se poleti spremenijo v pravo peščeno plažo. (Foto_AF KLM)

Pariz je res na dosegu roke, saj tja zdaj že vse od 14. julija vsak dan iz Ljubljane leti letalski prevoznik Air France. Če vas privlačijo tudi druga francoska mesta, pa se lahko z Air France iz Pariza med drugim odpravite tudi do Nice, Marseilla, Toulousa, Biarritza … Urnik letov je na voljo na spletu, se pa lahko glede na nadaljnja navodila pristojnih institucij in sprejete varnostne ukrepe še spremeni. Skrb za zdravje in varnost potnikov je pri Air France na prvem mestu. Zato je uporaba maske obvezna na vseh letalih, pred vkrcanjem pa potnikom izmerijo telesno temperaturo. Veliko pozornosti namenjajo tudi ostalim higienskim ukrepom in rednemu razkuževanju svoje letalske flote.

Da bi potniki na letalu še bolj uživali, pa Air France postopoma uvaja tudi širšo ponudbo hrane in pijače, ki so jo bili zaradi zdravstvene situacije primorani občutno zmanjšati. Potnikom bodo ponovno ponujali širok izbor pijač in hrane, odvisno od dolžine leta in razreda, v katerem letijo. Air France vsakodnevno spremlja spreminjajoče se svetovne zdravstvene razmere. Zato še naprej redno prilagaja svoje storitve, da bi strankam zagotovili najboljšo možno potovalno izkušnjo.

 

 PK / IPPR
Air France

Sorodni članki

Back to top button