PriložnostiTehnologija

Imaš rešitev na področju urbane mobilnosti? Prijavi se na Spletni hekaton

EIT Urbana mobilnost RIS hub Slovenija te vabi na Spletni hekaton urbane mobilnosti, ki bo potekal 14. decembra 2021 preko spleta.

Spletni hekaton Urbane mobilnosti je enodnevni dogodek namenjen oblikovanju inovativnih rešitev na področju realnih izzivov urbane mobilnosti v Sloveniji. Na hekatonu boste reševali realni izziv v povezavi z razvojem zelenih in trajnostnih rešitev za prevoz ljudi, blaga in odpadkov v slovenskih mestih.

Na spletni hekaton se lahko prijavijo študentje različnih univerzitetnih programov ali raziskovalci na začetku kariere (največ 7 let od zagovora doktorata), kot posamezniki ali kot skupine (3-5 članov). V primeru skupin priporočamo, da so te sestavljene iz študentov različnih programov, povezanih z urbano mobilnostjo.

Prijavljene posameznike bo organizator uvrstil v skupine. Registracija udeležencev je obvezna. Prijavnine ni. Registrirani udeleženci bodo pred izvedbo hekatona prejeli podroben opis izziva. Komisija bo na koncu hekatona izbrala najboljšo oblikovano idejo.

Člani skupine z najboljšo idejo bodo prejeli skupno nagrado v vrednosti 1.500 EUR. Predhodna individualna ali skupinska prijava je možna tukaj. Več informacij lahko prejmete na: hubumslovenia@zag.si

EIT Urban Mobility
EIT Urban Mobility

Sorodni članki

Back to top button