TehnologijaZdravje

Kdaj so moji zobje dovolj umiti?

Slovenska inovacija Vitta Smile prinaša bleščeč nasmeh

Slovensko podjetje Mimateam d.o.o. je na trgu predstavilo praktičen nastavek za zobno ščetko Vitta Smile, ki uporabnikom sporoča, kdaj so njihovi zobje primerno umiti.

Po raziskavah strokovnjakov večina ljudi za umivanje zob porabi premalo časa. Kar 92 odstotkov naj bi za ta zelo pomemben del osebne higiene porabilo manj kot 40 sekund, kar je po navedbah Svetovne zdravstvene organizacije odločno premalo.

 

Ščetka, ki te opomni

Vitta Smile uporabnika s pomočjo senzorične zaznave in časovnika opomni, kdaj so njegovi zobje primerno umiti. Je plod domačega znanja in ustvarjalnosti, saj so izdelek tako oblikovno kot tehnološko zasnovali slovenski strokovnjaki, podjetje pa se je odločilo tudi za masovno proizvodnjo v Sloveniji.

Ideja je v podjetju sicer zrastla iz opažanj hitrega tempa sodobnega življenja, zaradi katerega nemalokrat pozabimo na vsakdanja opravila.

Inovacija je plod slovenskega znanja in ustvarjalnosti, s spletno prodajo pa bo dostopna celotnemu svetu.

 

S spletno prodajo do širokega kroga kupcev

Trenutno so v podjetju osredotočeni v lansiranje produkta Vitta Smile na trg, vzporedno pa nadaljujejo z razvojem novih produktov in nudenje storitev obstoječim naročnikom. Prodaja Vitte Smile bo v začetni fazi potekala preko spleta in posledično bodo tudi marketinška sredstva namenjena spletnemu marketingu. Ker je izdelek primeren za poslovna darila strankam in zaposlenim, se nameravajo poslužiti tudi B2B (angl. Business-to-Business) prodaji.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMladi podjetnik (vir)
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button