Tehnologija

Kickstarter s tremi odprtimi slovenskimi projekti

Kickstarter je spletna platforma za množično zbiranje finančnih sredstev za zagon tvoje podjetniške ideje. Sredstva ti namenjajo osebe, ki jim je všeč tvoja ideja in ki te želijo podpreti pri njeni realizaciji. Trenutno, 13. maj 2020, so na tej platformi odprti trije projekti, ki so nastali v Sloveniji.

Bizarrities

kickstarter, Shodou Deck, Bizarrities, Safepoint, realnost dolgočasna,

“Ti je realnost dolgočasna? Ali iščeš vrhunec v neki drugi dimenziji?” Tako se začne predstavitev projekta na Kickstarterju. Izdelek je skicirka, in sicer 60-stranska, A6 formata. Opremljena je z 32 ilustriranimi stranmi in 28 praznimi, na katerih lahko vsak sam vadi risanje oz. doodlanje. Le kdo izmed nas ne riše po svojih zvezkih? Projekt lahko podprete le še do 21. maja 2020.

 

 

Safepoint

kickstarter, Shodou Deck, Bizarrities, Safepoint, realnost dolgočasna,

Kot navajajo v svojem projektu, gre za izdelek za vsakodnevno uporabo, ki je namenjen preprečevanju prihajanja v stik z mikrobi. Govora je o medeninastem obesku za ključe, ki nam (v teh korona časih še posebej) pomaga pri vsakodnevnih opravilih. Z njim lahko odpiramo vrata, prižigamo luči, uporabljamo bankomate … uporaba je neomejena. Več informacij je na Kickstarter spletni strani. Kampanja se zaključi 25. maja 2020.

 

Shodou Deck

kickstarter, Shodou Deck, Bizarrities, Safepoint, realnost dolgočasna,

To je druga edicija t.i. shodou igralnih kart, ki si opremljene z japonsko kaligrafijo. Prva edicija je bila na Kickstarterju na voljo leta 2018. Tokrat so na voljo nove štiri barvne različice, in sicer so te bolj pastelne. Tudi tokrat bo natisnjenih le 1000 igralnih setov in Kickstarer je najugodnejše mesto kjer jih je možno kupiti, so zapisali v svoji predstavitvi. Na voljo do 31. maja 2020.

 

 DOSTOP.si
Pixabay, Kickstarter

Uredništvo DOSTOP.si

Administrator portala DOSTOP.si.

Sorodni članki

Back to top button