Glasba

Klemen Bunderla predstavlja svoj drugi obraz

Nova, intimna in čustvena skladba ‘Slaba kopija’.

Priljubljen pevec in radijski voditelj Klemen Bunderla predstavlja novo skladbo ‘Slaba kopija’. Vedno nasmejan Klemen se tokrat predstavlja v drugi luči; z zelo osebno, intimno in čustveno skladbo.

Klemen Bunderla nam z novo glasbo razkriva tisti tih, miren in zasanjan del sebe, ki ga še ne poznamo.

»Vsi me poznajo kot vedno veselega, gremo-se-hecat, fanta. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo bolj intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija same skladbe pride bolj do izraza,« o odločitvi za mirno balado pravi Klemen. »Tako kot vsi tudi sam iščem kopijo nečesa, kar smatram za popolno, najlepše, najboljše. In seveda, kot vsi, v procesu iskanja naletim na mnogo slabih kopij originala, h kateremu stremim, si želim,« dodaja o vsebini skladbe ‘Slaba kopija’, ki jo je spisal Rok Lunaček, dober Klemenov prijatelj in priznan avtor.

»Ker sva s Klemnom prijatelja na skladbo gledam drugače, tudi drugače sem jo skladal – po eni strani je bilo lažje, ker Klemna dobro poznam, a hkrati z občutkom večje odgovornosti, odgovornosti do prijatelja. Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki Klemna pokaže v luči, ki je ne vidite prav pogosto; kot izredno čustvenega človeka. Takšnega, kot tudi je,« pove Rok.

Klemna Bunderlo najprej poznamo po njegovih voditeljskih vlogah. A še dlje kot voditelj je Klemen pevec. Pri devetih letih je nastopil na Prvem glasu Gorenjske, kot mladenič je že koncertiral s prvo glasbeno skupino. Glasbo je nato postavil na stranski tir in se posvečal radiu. A vedno ga je vleklo nazaj. Ko je izpilil svoj vokal na urah solo petja je pred šestimi leti izdal svojo prvo skladbo, sledilo jih je še nekaj. A vse do sedaj so bile zabavne, glasne – takšne, kot deluje Klemen na prvi pogled. A Klemen ima tudi svojo resno, ranljivo plat, ki nam jo je tokrat pokazal z novo skladbo ‘Slaba kopija’.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGBoombox
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780arhiv izvajalca
https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGKlemen Bunderla

Sorodni članki

Back to top button