Glasba

Klemen Bunderla predstavlja svoj drugi obraz

.

Nova, intimna in čustvena skladba ‘Slaba kopija’.

Priljubljen pevec in radijski voditelj Klemen Bunderla predstavlja novo skladbo ‘Slaba kopija’. Vedno nasmejan Klemen se tokrat predstavlja v drugi luči; z zelo osebno, intimno in čustveno skladbo.

Klemen Bunderla nam z novo glasbo razkriva tisti tih, miren in zasanjan del sebe, ki ga še ne poznamo.

»Vsi me poznajo kot vedno veselega, gremo-se-hecat, fanta. Tokrat pa sem se odločil, da vam razkrijem svojo bolj intimno, mirno plat. V baladah zelo uživam, lažje si pustim blizu in tudi interpretacija same skladbe pride bolj do izraza,« o odločitvi za mirno balado pravi Klemen. »Tako kot vsi tudi sam iščem kopijo nečesa, kar smatram za popolno, najlepše, najboljše. In seveda, kot vsi, v procesu iskanja naletim na mnogo slabih kopij originala, h kateremu stremim, si želim,« dodaja o vsebini skladbe ‘Slaba kopija’, ki jo je spisal Rok Lunaček, dober Klemenov prijatelj in priznan avtor.

»Ker sva s Klemnom prijatelja na skladbo gledam drugače, tudi drugače sem jo skladal – po eni strani je bilo lažje, ker Klemna dobro poznam, a hkrati z občutkom večje odgovornosti, odgovornosti do prijatelja. Pesem sem napisal zanj in verjamem, da je to skladba, ki Klemna pokaže v luči, ki je ne vidite prav pogosto; kot izredno čustvenega človeka. Takšnega, kot tudi je,« pove Rok.

Klemna Bunderlo najprej poznamo po njegovih voditeljskih vlogah. A še dlje kot voditelj je Klemen pevec. Pri devetih letih je nastopil na Prvem glasu Gorenjske, kot mladenič je že koncertiral s prvo glasbeno skupino. Glasbo je nato postavil na stranski tir in se posvečal radiu. A vedno ga je vleklo nazaj. Ko je izpilil svoj vokal na urah solo petja je pred šestimi leti izdal svojo prvo skladbo, sledilo jih je še nekaj. A vse do sedaj so bile zabavne, glasne – takšne, kot deluje Klemen na prvi pogled. A Klemen ima tudi svojo resno, ranljivo plat, ki nam jo je tokrat pokazal z novo skladbo ‘Slaba kopija’.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGBoombox
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=1220arhiv izvajalca
https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGKlemen Bunderla

Tagi

Sorodni članki

Back to top button
Close
Close