Kulsko

Krofeq s KMŠ-jem se vrača: letos za humanitarno organizacijo UP-ornik

Klub mariborskih študentov bo danes, na pustni torek, 1. marca 2022, v popoldanskih urah po centru Maribora delil krofe v zameno za prostovoljne prispevke. Te bodo letos namenili humanitarni organizaciji UP-ornik.

Po dveh letih se v mesto, na pustni torek, vrača tradicionalni humanitarni projekt Krofeq, ki ga Klub mariborskih študentov letos organizira že šesto leto zapored.

V torek, 1. marca, bodo v popoldanskih urah aktivisti društva v centru Maribora preganjali zimo, delili krofe in zanje zbirali prostovoljne prispevke, ki jih bodo tudi letos podarili v humanitarne namene.

Prostovoljne prispevke bodo namenili humanitarni organizaciji UP-ornik, ki pomaga ranljivim skupinam prebivalstva. V UP-orniku s pomočjo teh sredstev oskrbujejo ljudi s prehranskimi boni in jim pomagajo pri plačevanju položnic, ki jih uporabniki ne zmorejo poravnati sami.

Klub mariborskih študentov vas vabi, da jih v torek, 1. marca 2022, med sprehodom po mestu pozdravite, vzamete kakšen krof in namenite simboličen prispevek za humanitarno organizacijo UP-ornik.

KMŠ
KMŠ

Sorodni članki

Back to top button