Kultura

»KUD Študent za študente«

Dobrodelni koncert KUDa Študent v Narodnem domu Maribor.

Kulturno-umetniško Društvo Študent Maribor, 11. decembra 2018, ob 19.30, v Narodnem domu Maribor pripravlja koncert z dobrodelno noto. Dogodek podpira in financira Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM). S kvalitetnim kulturnim programom se bodo tako zbrala sredstva za socialo ogrožene študente.

Ob Akademski folklorni skupini Študent Maribor bodo program popestrili še Otroška folklorna skupina KUD Študent ter Akademski pevski zbor Maribor.

 

»KUD Študent za študente«

Pod geslom “KUD Študent za študente” bo izkupiček od prodanih vstopnic v celoti namenjen študentom, ki imajo težave s kritjem stroškov bivanja v študentskih domovih oz. redno zaprošajo za odlog plačil.

Dobrodelni KUD koncert bo tako zadnji izmed dobrodelnih dogodkov, ki jih je skozi celo leto organiziral Oddelek za socialna in zdravstvena vprašanja študentov ŠOUM. Zbrana sredstva vseh dogodkov se bodo na koncu predala Študentskim domovom Univerze v Mariboru, s tem pa se bo vsaj malo finančno razbremenilo najbolj socialno ogrožene študente, ki bivajo v Študentskih domovih UM.

 

»Kako lahko pomagam?«

Najlepše je pomagati, kadar lahko združimo prijetno s koristnim. Zato bo druženje ob predstavitvi programa KUD-a Študent Maribor, ki je v našem mestu prisotno že več kot 50 let, še toliko prijetnejše.

Vstopnice po ceni 5 EUR bodo pred samim koncertom na voljo na blagajni Narodnega doma Maribor, vstopnice pa bo mogoče v prihodnjih dneh kupiti tudi pri študentih promotorjih, ki se bodo sprehajali po mestu Maribor.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGŠOUM
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780KUD Študent

Sorodni članki

Back to top button