IzobraževanjePriložnosti

MBA program Univerze v Iowi vabi slovenske podiplomske študente

Pridruži se predstavitvi programa MBA (magisterij poslovne administracije - Master of Business Administration), ki ga v Italiji izvaja Univerza v Iowi. Njen ustanovitelj prihaja v Ljubljano, kjer bo podrobneje predstavil program.

MBA program predstavlja odlično priložnost za mlade po končanem dodiplomskem študiju. Gre za MBA program Univerze v Iowi (Tippie College of Business), ki se v večinskem delu izvaja na izobraževalni instituciji CIMBA v Italiji. Gre za res unikaten in mladim dostopen MBA program (nudijo več oblik štipendiranja in finančno pomoč študentom iz Slovenije).7. marca 2024 v Ljubljano prihaja ustanovitelj dr. Al H. Ringleb z ekipo, ki bo v Four Points by Sheraton Ljubljana Mons ob 16:00 pripravila predstavitev, na voljo pa bodo tudi za osebne konzultacije. Več informacij o samem dogodku in MBA programu, ki ga ponuja CIMBA, najdeš tukaj.

Dogodek bo potekal v angleščini. Med predstavitvijo bodo predstavniki na voljo, da odgovorijo na tvoja vprašanja o postopku sprejema, dejavnostih programa, življenju na kampusu, stroških in posebnih štipendijah, ki so na voljo slovenskim študentom.

Možni bodo tudi dvajsetminutni individualni sestanki z direktorji, ki ti bodo pomagali pri tvoji specifični situaciji. Prosta mesta so na voljo od 14. ure na dan predstavitve. Za termin piši na mba@cimba.it.

Kaj ti prinaša študij na MBA programu?

  • Mednarodno priznanje: Pridobiš mednarodni MBA naziv na najbolj rangirani, AACSB-akreditirani poslovni fakulteti Univerze v Iowi, Tippie College of Business.
  • Dvo-kontinentalno izkušnjo: Študij na dveh kontinentih, začneš na italijanskem kampusu in zadnji mesec šolanja dokončaš v ZDA na Univerzi v Iowi.
  • Simulacija poslovnega sveta: Izkusiš lahko simulacijo poslovnega sveta, ki se zaključi s formalno podelitvijo diplome Univerze v Iowi.
  • Več kot 30 let izkušenj: Program se je začel leta 1991, CIMBA je tako izobrazila že tisoče managerjev in podjetnikov iz celega sveta, tudi več kot 140 slovenskih diplomantov.

MSS, CIMBA
CIMBA

Sorodni članki

Back to top button