Delo

Med 11. in 15. aprilom bo potekala 9. karierna tržnica

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje (OS Maribor in OS Ptuj) v letu 2022 že devetič organizira dogodek, namenjen spodbujanju mreženja med delodajalci in študenti, diplomati ter ostalimi mladimi na trgu dela.

Dogodek 9. karierna tržnica bo potekal med 11. in 15. aprilom 2022, ko bodo v različnih dneh izvedli tri ključne sklope, s katerimi bomo mladimi zagotovili možnosti aktivnega sodelovanja in mreženja z delodajalci. To so delavnice in predstavitve, kratke predstavitve delodajalcev in hitri razgovori z mladimi.

Med 13. in 15. aprilom 2022 pa bodo v sklopu predstavitev delodajalcev zagotovili možnost udeležbe na vrsto predstavitvah. Delodajalci bodo pripravili zanimive, kratke, 5 minutne predstavitve o tem, kaj je njihova dejavnost in za kakšne kandidate so zainteresirani.

V sklopu delavnic bodo izvedli raznovrstne zanimive dogodke s področja priprave na trg dela in podpore za lažji prehod s trga dela v zaposlitev,  informiranje o priložnostih in možnostih za mlade na trgu dela in tudi hitri pregled življenjepisov (CV klinika). Aktivnosti bodo potekale med 11. in 12. aprilom 2022.

V istih dneh bodo v sklopu hitrih razgovorov z delodajalci zagotovili možnost kratkih, 5 minutnih, informativnih razgovorov, ki predstavljajo priložnost za krepitev znanj in veščin, povezanih z udeležbo na nadaljnjih zaposlitvenih razgovorih.

Tako te vljudno vabijo, da se udeležiš vseh aktivnosti, ki jih pripravlja 9. karierna tržnica.

Dogodek bo v celoti potekal v virtualnem okolju s pomočjo orodja MS Teams.

UM
UM

Sorodni članki

Back to top button