Šport

Oglas NFL 100 bolj zanimiv kot Super Bowl LIII

Liga NFL (National Football League) začenja 100. sezono.

V kolikor je za vami neprespana noč je za to najverjetneje kriv dokaj dolgočasen Super Bowl LIII. Z rezultatom 13:3 so New England Patriots (NEP) premagali Los Angeles Rams (LAR). Tom Brady pa ima že 6. prstan.

Za vse, ki jih je Super Bowl LIII razočaral jim svetujemo, da naj spremljajo redno NFL ligo in bodo videli veliko več drznih akcij, več podaj, več touchdownov in ostalih zanimivosti, ki jih nudi ameriški nogomet. Mnogi mediji so za najboljši del spektakla Super Bowl LIII izpostavili izjemen video napovednik za že 100. sezono NFL. Dogodki v sklopu NFL 100, bodo združili bogato zgodovino, sedanjost in svetlo prihodnost lige. Video je poln akcije in vključuje največje pretekle in sedanje zvezdnike lige. In ker slika pove več kot tisoč besed, si zgoraj v miru oglejte napovednik in uživajte v prihajajoči sezoni lige NFL.

 

Štiriurno dogajanje povzeto v le nekaj vrsticah

Tekma je se je začela dokaj zanimivo. Močne obrambe so preprečevale, da bi se razvilo kaj resnejšega. Prej kot pa v 3. minuti aktivne igre je recimo Bradyevo (NEP) podajo namenjeno Hoganu (NEP) prestregel Coleman (LAR), žogo pa ujel Littleton (LAR). V prvi četrtini je Gostkowski (NEP) dobesedno brcnil mimo in s tem gledalce prikrajšal videti prve točke na tekmi. Uspelo mu je v 2. četrtini, ko je iz 42 jardov žogo uspešno brcnil v okvir. To je bilo bolj ali manj vse kar je bilo moč videti v prvi polovici tekme.

Program ob polčasu je iz preteklih Super Bowl tekem vedno veljal pompoznega ter oh in sploh. Tokrat smo lahko videli (klasičen) koncertni nastop zasedbe Maroon 5, ki je vrhunec dosegel, ko je Adam Levine s sebe odvrgel še kratko majico, pokazal vse svoje tetovaže in »Moval kot Jagger«. Pred tem so jim pri programu pomagali liki risane serije Spuži Kvadratnik, Travis Scott »v kometu« in Big Boi, ki je do odra prišel kar v Cadillacu.

V tretji četrtini sta komentatorja s CBS za vrhunec tekme navedla »punch« Ramsov (manj kot 9 minut do izteka četrtine). Torej si lahko mislite kako je bilo in vam zdaj najverjetneje ni žal, da ste ponoči spali. Konec tretje četrtine je Goff (LAR) malce prepozno videl, da ga v izletni coni sam čaka soigralec Cooks. Dokler je Goff vrgel žogo je to opazil tudi J. McCourty (NEP) in preprečil touchdown. Konec četrtine so Ramsi le prišli do prvih (in tudi edinih) točk, ko je z razdalje 53 jardov žogo v okvir brcnil Zuerlein. V zadnji četrtini so Patrioti dosegli še 10 točk, in sicer najprej touchdown Michela in 1:16 pred koncem še strel Gostkowskega iz razdalje 41 jardov. Zuerleinovega brca iz 38 jardov najraje ne bi omenjali.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGDOSTOP.si / TP, GM
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=660NFL
https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGNFL

Sorodni članki

Back to top button