Kultura

Otroci so lahko prave pošasti: aprila prihaja grozljivka Abigail

Aprila na velika platna prihaja nova grozljivka z naslovom Abigail, ki spremlja zgodbo ugrabiteljev mlade balerine, ko ugotovijo, da imajo opravka z neobičajno deklico.

Iz produkcijske hiše Radio Silence in režiserjev Matta Bettinelli-Olpina in Tylerja Gilletta, ki sta zaslužna za grozljive sodobne grozljivke Dobro se skrij, Krik iz leta 2022 in lanskoletni Krikprihaja drzna in krvoločna nova vizija vampirskega filma, za katero sta scenarij napisala Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) in Guy Busick (franšiza Krik, Dobro se skrij).

Grozljivka ABIGAIL na redni spored v kinematografe prihaja 18. aprila 2024.

O zgodbi

Potem ko skupina kriminalcev ugrabi 12-letno balerino, hčerko vplivne osebnosti iz podzemlja, morajo, če želijo zbrati 50 milijonov dolarjev odkupnine, čez noč opazovati deklico. V osamljenem dvorcu začnejo ugrabitelji izginjati, eden za drugim, in z veliko grozo odkrijejo, da so v notranjosti zaprti z neobičajno deklico.

V grozljivki Abigail kot ugrabitelji zaigrajo Melissa Barrera (franšiza Krik, In the Heights), Dan Stevens (Gaslit, Legion), Kathryn Newton (Ant-Man in Osa: Kvantomanija, Usekano), William Catlett (Black Lightning, True Story), Kevin Durand (Resident Evil: Retribution, Možje X na začetku: Wolverine) in Angus Cloud (Euphoria, North Hollywood) ter Alisha Weir (Roald Dahl’s Matilda the Musical, Darklands) kot Abigail.

Film so producirali William Sherak (franšiza Krik, Dobro se skrij), Paul Neinstein (franšiza Krik; izvršni producent serije The Night Agent) in James Vanderbilt (Zodiac, franšiza Krik) za Project X Entertainment, Trippa Vinsona (Dobro se skrij, Journey 2: The Mysterious Island) in Chad Vilella z Radio Silence (izvršni producent filma Dobro se skrij) in franšize Krik). Izvršna producenta sta Ron Lynch in Macdara Kelleher.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button