Novice

Pri le 25 letih je umrl igralec Angus Cloud iz serije Evforija

Pri 25 letih je umrl igralec Angus Cloud, znan iz serije HBO Evforija, ki je prejela več televizijskih nagrad emmy, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Umrl je v ponedeljek, novico o tem pa so sporočili iz družine, kjer vzroka smrti niso navedli.

V izjavi ob smrti so navedli, da se je Cloud težko soočal z nedavno smrtjo svojega očeta in da je imel stalne težave z duševnim zdravjem. Serija Evforija z glavno igralko Zendayo je ena najbolj gledanih serij HBO vseh časov. Agnus Cloud je v njej igral Fezca, fanta, ki je pustil šolo in postal preprodajalec mamil.

Serija, ki so jo v prvi od dveh sezon predvajali leta 2019, je sicer sprožila tako pohvale kot polemike zaradi mračnega prikaza težav, s katerimi se soočajo sodobni ameriški najstniki. Spremlja skupino srednješolcev v Kaliforniji, ki spoznavajo ljubezen in prijateljstvo, pa tudi svet mamil, seksa, različnih strahov in družbenih medijev.

V igralstvo je Agnus Cloud zašel po naključju po tem, ko ga je odkril vodja kastinga, ko se je s prijatelji sprehajal po ulicah Brooklyna v New Yorku. Evforija je bila njegova prva igralska naloga. Poleg tega je igral v manjših vlogah v filmih North Hollywood in The Line ter nastopil v nekaj videospotih. Med drugim je sodeloval s pevci Becky G, Karol G in Juice WRLD.

STA
Facebook

Sorodni članki

Back to top button