Novice

Po štirih letih se na celjskem sejmu začenja 13. erotični sejem Sloverotika

Na celjskem sejmišču bo danes in v soboto po štirih letih znova potekal 13. erotični sejem Sloverotika. Organizatorji obljubljajo vroče prizore, praktične prikaze pa tudi izobraževalne vsebine. Na sejmu pričakujejo več kot 11.000 obiskovalcev.

Po navedbah organizatorja, družbe Celjski sejem, bodo na dvodnevnem sejmu Sloverotika poleg nastopov na odru prikazali delovanje erotičnih igračk, obiskovalcem pa ponudili izobraževalne vsebine, kot so prikaz tantrične masaže.

Na voljo bo tudi VIP prostor za obiskovalce, kjer bodo lahko spoznali zvezde večera in se z njimi družili, dodaten oder v zakulisju ter prostor za tiste, ki bodo želeli ob doplačilu uživati v dodatnih predstavah nastopajočih. Kot novost organizatorji izpostavljajo posebno uro za nakupe izdelkov za bolj zabavno spolnost. Ta bo vsak dan sejma med 22. in 23. uro, ko na glavnem odru ne bo dogodkov.

Vstopnice za sejem Sloverotika stanejo 36 evrov, tisti, ki si želijo VIP doživetja, pa bodo morali odšteti 95 evrov. Sejem bo odprt danes in jutri od 17:30 do 2. ure zjutraj.

Med glavnimi zvezdami vročega sejemskega dogajanja v Celjskem sejmu napovedujejo Hrvatico Sweet Mery, neuradno “evropsko prvakinjo v seksu”, edinega slovenskega igralca in producenta v svetu odraslih vsebin, ki je znan pod imenom Mister Riddle, madžarsko igralko v filmih za odrasle Ophelio Dust ter slačifante Erosboys.

STA
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button