Novice

Polna noč popustov in posebna doživetja v Europarku

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so za prihajajoči konec tedna pripravili številne zanimive dogodke. Ta petek, 21. oktobra, se v Europarku obeta že tradicionalna Polna noč popustov oziroma »Late Night Shopping«, ko bodo obiskovalci med 20. in 23. uro lahko nakupovali zelo ugodno, pripravili so tudi posebno nagradno igro. Med drugim si bodo obiskovalci od četrtka do sobote lahko ogledali simpatične hišne ljubljenčke na Meddruštveni razstavi malih živali. V soboto pa bo najmlajše razveselila interaktivna predstava Jole Cole in noč čarovnic.

Polna noč popustov – številne ugodnosti in znižanja

Imate na spisku želja že dlje časa nekaj posebnega, a čakate na pravi trenutek? Želite morda z darilom presenetiti svoje bližnje? Zdaj je pravi čas za to! V mariborskem Europarku bo v petek že tradicionalna Polna noč popustov, na kateri bodo obiskovalci lahko nakupovali vse do 23. ure. V tem času ne zamudite številnih mega popustov in ugodnosti. Tisti, ki boste nakup opravili po 20. uri, lahko sodelujete v nagradni igri »Jack« in se potegujete za darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 evrov.

Preverite ponudbo novih trgovin HUGO in Slowatch

Poleg vseh doživetij se bo v petek v Europarku odprla nova trgovina HUGO, potem ko je sredi septembra svoja vrata že odprla trgovina BOSS. »Late Night Shopping« je idealna priložnost, da pokukate še v novo trgovino Slowatch ter pomerite čudovite ure in nakit. V tem tednu lahko izkoristite 10-% otvoritveni popust na določene izdelke. Obisk Europarka se ta petek vsekakor splača!

Spoznajte svet živali

Katere ptice lahko govorijo? Kako visoko lahko skoči zajec? Kako dolgo živi želva? Vsi ljubitelji malih živali boste odgovore na ta vprašanja lahko poiskali na tradicionalni Meddruštveni razstavi malih živali. Kot že vrsto let bo tudi letos obisk nakupovalnega središča popestrila razstava prikupnih malih bitij, ki so jo pripravili v sodelovanju z Društvom združenih gojiteljev malih živali Maribor. Prisrčna bitja bodo na ogled vsak dan med 9. in 21. uro, od 20. do 22. oktobra, v neposredni bližini vhoda 2. Obiskovalci bodo spoznali številne zanimivosti o živalih, njihovem življenjskem ciklu, okolju in prehranjevanju. Cena vstopnice je 3 evre za odrasle, 2 evra za upokojence in mladino do 18. leta ter 1,50 EUR za posameznike v sklopu organiziranih skupin šolskih otrok. Predšolski otroci in invalidi imajo prost vstop.  

Otroci, ste pripravljeni na noč čarovnic?

V duhu noči čarovnic bo Europark v soboto, 22. 10., ob 11. uri obiskal znan čarodej Jole Cole. Za najmlajše obiskovalce pripravlja zanimivo in malce strašno predstavo Jole Cole in Noč čarovnic, polno presenečenj in čarovnij, v katere bo vpletel tudi gledalce. Govori se, da bo pripeljal celo velikega pajka! Otroci, si upate priti na predstavo in se pozabavati z njim? Po predstavi, ki bo pred kavarno Ginger, bo otroke pozdravila Veverica Mica.

Več informacij o pestrem dogajanju najdete na spletni strani www.europark.si in družabnem omrežju Facebook.

MF / IPPR
AV Studio

Sorodni članki

Back to top button