Šport

Prihaja ena največjih fitnes konvencij v Evropi

EUROFIT® FEST: v Sloveniji ponovno ena največjih fitnes konvencij v Evropi.

9. in 10. marca 2019 bo v športni dvorani Medvode potekala ena največjih fitnes konvencij v Evropi. Več kot 30 svetovno priznanih vaditeljev fitnes in skupinske vadbe bo na športno – rekreativnem in dobrodelnem dogodku EUROFIT® FEST v dveh dneh izvedlo več kot 50 organiziranih vadb, predavanj in delavnic ter navduševalo okoli 1.500 navdušencev joge, fitnesa, osebnega trenerstva, aerobike, pilatesa, plesa in številnih drugih zvrsti vadbe. Glavni namen največje fitnes konvencije je spodbujanje gibanja med ljudmi vseh starosti.

Tradicionalna, četrta izvedba magičnega dogodka EUROFIT® FEST bo na več prizoriščih športne dvorane v Medvodah gostila več kot 30 svetovno priznanih strokovnjakov vadb iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Grčije, Tajvana, Nemčije, Anglije, Ukrajine, Belgije, Irske, Kenije, Združenih držav Amerike, Indije, Rusije in Madžarske. Več kot tisoč petsto udeležencem bodo ponudili nova znanja s področja fitnesa, wellnessa, funkcionalne vadbe, plesa, aerobike, stepa, pilatesa in joge ter pričarali magično, energično in gibanja polno izkušnjo.

Ne zamudite pomladnega rekreativnega spektakla! Vabljeni 9. in 10. marca 2019 v Športno dvorano Medvode. Hitre prijave za udeležence so na voljo do 1.2.2019.

 

Več kot 30 svetovno priznanih vaditeljev fitnesa in vodenih vadb

Največji tovrstni dogodek pri nas privabi 1500 navdušencev iz Slovenije in tujine.

Raznolik in pester program bo ponudil več kot 50 vadb, delavnic in predavanj kot na primer: Burn Bootcamp, Rock the Billy, tradicionalna joga, Yazz T funk, Aero Dance, MK Pilates, Fusion Balance, Power of mind and »chi«  ipd. Udeležence bodo dodobra razmigali priznani domači in tuji strokovnjaki, med njimi Anastasia Alexandridi (Grčija), Michael King (Velika Britanija), Aleksandar Miketa (Hrvaška), Keith Coleman (Irska), Alain Banon (Francija), Nina Stojadinović (Srbija), Urška Bukovnik (Slovenija), Sasa Salvatore Nocerino (Italija), Teddy Otieno (Kenija), David Fitelit (Belgija), Amy Wang (Tajvan), Sergii Falshtynskyi (Ukrajina), Maria Sollon (ZDA), Toni Nemeth (Nemčija), Gabor Fuzy (Madžarska), Rene Taumberger (Avstrija) in drugi.

 

Na EUROFIT® FEST-u tudi tekmovanja

Del dogodka so kar 3 mednarodna tekmovanja: tekmovanje za inštruktorja leta, BODIFIT atlet ter tekmovanje za plesne skupine – SHOW GROUP.

Na EUROFIT® FEST-u bodo posameznikom in skupinam na voljo tri tekmovanja. Že četrto leto zapored bo potekalo evropsko tekmovanje za inštruktorja leta NEWCOMER CONTEST 2019. Namenjeno je vsem inštruktorjem vadbe, vaditeljem, trenerjem skupinskih vadb, dance aerobike, stepa, hi/lo in ostale vadbe, ki želijo svojo strast in predanost do vadbe predstaviti množici in se potegovati za naziv »najboljši inštruktor leta«.

SHOW GROUP PERFORMANCE je športno-rekreativno obarvano tekmovanje namenjeno vsem rekreativnim in profesionalnim plesnim skupinam. S svojo predstavitvijo v okviru fitnes konvencije lahko doprinesejo k promociji gibanja in skrbi za zdravje v Sloveniji, hkrati pa tudi k promociji Slovenije v Evropi.

Letos bo v Medvodah že drugič potekalo finalno tekmovanje BODIFIT® ATLET. Cilj tekmovanja je pod nadzorom strokovnjakov preveriti svoje zmogljivosti in najdi pravo pot do svojega fitnes ravnovesja. Prvo polfinalno tekmovanje je 23. januarja v športnem centru BODIFIT® City v Mariboru in 30. januarja v športnem centru BODIFIT® v Ljubljani.

 

Gibanje za dober namen

EUROFIT FEST ima izrazito dobrodelno noto. Društvo BODIFIT je v vseh letih projekta »Ustvarimo trenutek gibanja« zbralo preko 25 000 evrov za gibalno ovirane.

EUROFIT® FEST nosi izrazito dobrodelno noto. V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja se organizatorji dogodka povezujejo z lokalno skupnostjo. Finančna sredstva, zbrana v okviru dogodka, organizator nameni gibalno oviranim, da imajo ti lažji in lepši vsak dan.

Tako so v okviru EUROFIT® FEST-a organizatorji zbirali sredstva za Marušo s spinalno mišično atrofijo, ter Anjo in Dejana, ki trpita za cerebralno paralizo. Skupaj je bilo v dobrodelne namene zbranih že 25.000 evrov. Zbiranje finančnih sredstev bo tudi letos potekalo v vseh BODIFIT® centrih v Sloveniji, na TRR in na samem dogodku.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGMaja TASIČ
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780arhiv EUROFITFEST

Sorodni članki

Back to top button