Priložnosti

Prijavi se na natečaj MOSovi podjetni talenti 2023

Vse mlade podjetnike in podjetnice znova vabijo k prijavi na natečaj MOSovi podjetni talenti 2023.

MOS je že več kot pol stoletja največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki omogoča številne uspešne poslovne zgodbe doma kakor tudi v tujini. Mnogim podjetnikom je pomagal navezati svoje prve stike z različnimi trgi, s čimer so lahko začeli uspešno poslovno pot.

Drznim in iznajdljivim mladim podjetnikom želijo omogočiti, da se podjetja predstavijo pred razstavljavci vodilnih podjetij z raznih področij. Sejem je eden od čudovitih načinov, da se podjetje predstavi javnosti in si obenem ogleda konkurenčno ponudbo.

Zakaj se prijaviti?

Med prejetimi prijavami bodo izbrali 5 najboljših podjetnih idej in podjetjem omogočili paket storitev na MOSu, ki vključuje:

  • predstavitev na skupnem razstavnem prostoru z drugimi MOSovimi podjetnimi talenti (vključuje tudi potrebno opremo),
  • splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom),
  • praktične napotke za pripravo na sejem,
  • predstavitev svoje podjetne ideje na sejmu pred strokovno komisijo, obiskovalci in mediji,
  • video snemanje in objava na družbenih omrežjih Celjskega sejma.

Trije najbolje ocenjeni MOSovi podjetni talenti bodo prejeli še posebno priznanje ter nagrade partnerjev organizatorja. Vse izbrane mlade podjetnike in inovacije bodo posebej predstavili na družbenih omrežjih, na uradni spletni strani sejma in partnerjev.

Kdo se lahko prijavi?

  • podjetnik oziroma skupina mora biti najmanj 25 % lastnik podjetja,
  • podjetje ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1. 6. 2020).

Rok za prijavo

Izpolnjen prijavni obrazec, ki je objavljen na tukaj, je potrebno oddati na spletni strani najkasneje do 1. avgusta. 2023.

Na podlagi predstavljene podjetniške zgodbe in inovativne ideje bo komisija izbrala 5 podjetnih talentov, ki bodo prejeli paket storitev. O izboru bodo prijavitelji obveščeni preko elektronske pošte do 7. avgusta 2023. Na posebnem dogodku MOSovi podjetni talenti, ki bo potekal v petek, 15. septembra 2023, bodo razglašene tri zmagovalne podjetniške ideje po ocenah komisije.

MC Celje
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button