Priložnosti

Prijavi se na razpis in postani Naj dijak ali Naj dijakinja leta 2023

Si v lanskem letu dosegel izjemne dosežke v športu, glasbi ali celo znanosti? Mogoče pa si se v prostem času posvečal/a prostovoljstvu in drugim organizacijam? Dijaška organizacija ponovno razpisuje projekt Naj dijak/dijakinja.

Razpis za Naj dijaka/Naj dijakinjo je eden izmed stalnih projektov Dijaške organizacije Slovenije, ki se letos izvaja že devetič. Namen projekta je izbrati aktivne dijakinje in dijake, ki so uspešni ne le na učnem področju, ampak se v prostem času ukvarjajo tudi z različnimi obšolskimi dejavnostmi, ki velikokrat ostanejo neopažene.

Na DOS verjamejo, da lahko z zdravo mero tekmovalnosti pri sodelovanju v izboru Naj dijaka/Naj dijakinje spodbudijo dijake k doseganju še boljših rezultatov in ciljev ter hkrati motivirajo tiste dijake, ki v obšolskih dejavnostih še niso dejavni.

Pogoji za sodelovanje na razpisu za Naj dijaka:

  • Kandidat mora imeti status dijaka. To potrdi s potrdilom o vpisu, ki mora biti priloženo izpolnjenemu razpisnemu obrazcu.
  • Kandidat ne sme sodelovati pri organiziranju izbora za Naj dijaka.
  • Kandidat ne sme biti član Predsedstva ali Sveta DOS.

Če si ti ta uspešen naj dijak, ali pa koga poznaš, te vabimo, da se prijaviš na razpis. Naj dijak ali dijakinja bo seveda tudi nagrajen/a.

Prijave zbirajo do 3. januarja 2023 (velja oddajna teorija – poštni žig). Prijavo in več informacij lahko najdeš na tej spletni strani.

DOS
DOS

Sorodni članki

Back to top button