Kulsko

Red Bull Solo Q Weekly #2

Drugi Red Bull Solo Q Weekly je bil obarvan s številnimi akcijskimi trenutki; le redkokateri igralci so imeli dovolj časa, da bi videli 100 CS-a. Je to trend, ki ga bomo videli tudi v tem tednu?

Tokratni turnir je postregel s še več akcije, saj skorajda ni bilo videti igranja do 100 CS-a, ampak so se zmagovalci večinoma določali s first blood-i. Poleg tega je v veliko dvobojih prišlo do vseh treh iger, kar kaže na to, da so bili igralci precej izenačeni in boji zelo napeti. Seveda pa so kot vedno tudi včeraj nekateri igralci posegali po ne čisto klasičnih pickih in tako popestrili dogajanje; med drugimi smo lahko videli Zeda, Neeko, Malphita in Mundota.

Lipfy, ki je prejšnji teden hitro izpadel, se je tokrat prebil vse do polfinala. Tam je sicer izpadel proti Beniju ‘Subbex’ Reberniku. Ta je bil eden od favoritov tega turnirja, saj se je že lani uvrstil v veliki finale. Subbex je večkrat prikazal odličen nastop na Ireli, zelo agresivno v stilu Darknessa. Tako se je po pričakovanjih tudi letos uvrstil med najboljše. Drugi igralec, ki se je uspel uvrstiti v veliki finale, je Blaž ‘BlaaZ3’ Ivanovič, ki se je že na prejšnjem turnirju povzpel zelo daleč. Tokrat v polfinalu premagal Veeta, potem pa povsem zasluženo dosegel drugo mesto.

Subbex in BlaaZ3 zasluženo v finale

Finalista Subbex in BlaaZ3 sta se odločila še dodatno popestriti dogajanje in prikazati finale, kot ga še nismo videli. V prvi igri sta namreč po dogovoru odigrala Dr. Mundo Dodgeball v baron pitu. BlaaZ3, ki se je sicer bolj izkazal v metanju sekir, je na koncu izgubil z rezultatom 1:2. Subbex se je v naslednjih igrah poslužil zanj značilnega Yasuota in potem še Luciana, prav tako močnega 1 na 1 heroja.

 

Znani so prvi štirje finalisti, naslednji Red Bull Solo Q Weekly pa se bo odvijal v soboto, 30. maja. Najboljša igralca se bosta ponovno uvrstila na državni finale, vsi sodelujoči pa bodo vključeni v nagrado igro.

 

Klemen Babnik, Red Bull
Julian Sarracino / Red Bull Content Pool
ikona snemalec spidsi

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button