Kultura

Sandra Bullock in Channing Tatum v akcijski romantični komediji Izgubljeno mesto

Prihodnji teden v kinematografe prihaja akcijska romantična komedija z naslovom Izgubljeno mesto, v kateri se bo Sandra Bullock kot pisateljica znašla v džungli, potem ko jo je ugrabil ekscentrični milijarder, ki ga zaigra Daniel Radcliffe. Reševat pa jo bo prišel maneken z naslovnice njenih knjižnih uspešnic, ki jo spremlja po turnejah, kjer predstavlja svoje knjige – Channing Tatum zaigra najbolj seksi manekena na svetu, po imenu Dash.

Konec marca se bo v kinematografih odvijala prava pustolovščina v akcijski romantični komediji Izgubljeno mesto. FIlm razkriva zgodbo o ugrabljeni pisateljici (upodobila jo je Sandra Bullock), ki se s pomočjo svojega manekena z naslovnice (zaigra ga Channing Tatum) znajde na neverjetni pustolovščini v džungli.

Akcijsko romantično komedijo sta režirala brata Adam Nee in Aaron Nee, ki sta tudi napisala scenarij skupaj z Orenom Uzielom in Dano Fox. Poleg Bullockove in Tatuma zaigrajo še Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang in drugi.

Polega napovedika si lahko ogledamo tudi nekaj utrinkov s snemanja in odlomkov iz filma. Sandra Bullock je večji del filma oblečena v bleščeč kombinezon, ki je njej in ekipi predstavljal nemalo težav, medtem ko se je Channing Tatum (poleg seveda lasulje) pobližje srečal s pijavkami, ki so ga precej spravile iz tira. Oba odlomka si lahko ogledate na povezavah – bleščeč kombinezon in pijavke na golem Channingu.

Osamljena pisateljica se znajde v džungli

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, pa Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno.

V slovenskih kinematografih bo akcijska romantična komedija Izgubljeno mesto na rednem sporedu od četrtka, 24. marca dalje, pospremile pa jo bodo premierne projekcije v ljubljanskem Koloseju, na Queen’s Night v Mariboxu in na Ladies Night v Cineplexx centrih.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button