Kultura

Serija Ted bo na SkyShowtime na voljo od 22. februarja dalje

SkyShowtime je danes potrdil, da bo serija Ted ekskluzivno na voljo za pretočno predvajanje od 22. februarja dalje, nove epizode pa bodo prihajale vsak teden. Prvih sedem bo na voljo že takoj februarja.

Dogajanje je v tej komični predzgodbi o Tedu postavljeno v leto 1993, ko je trenutek slave medvedka Teda (Seth MacFarlane) že zdavnaj minil. Zdaj Ted spet živi doma v Framinghamu v Massachusettsu s svojim najboljšim prijateljem, 16-letnim Johnom Bennettom (Max Burkholder), ter z Johnovima staršema Mattyjem in Susan (Scott Grimes in Alanna Ubach) in sestrično Blaire (Giorgia Whigham). Čeprav Ted morda slabo vpliva na Johna, je konec koncev njegov zvesti prijatelj, ki se je vedno pripravljen potruditi za prijateljstvo.

Sporočilo Setha MacFarlana (izvršni producent/scenarist/režiser/kreativni koproducent), Paula Corrigana in Brada Walsha (izvršna producenta/scenarista/kreativna koproducenta):

“Vsaka generacija ustvari edinstven umetniški slog ter svoj način gledanja na svet. V dvajsetih letih so to bile subverzivne glasbene fraze jazza. V petdesetih s čopičem drzne poteze abstraktnih ekspresionistov. Edinstvena umetnost naše generacije pa so pretočne vsebine, ki temeljijo na predhodno uspešni intelektualni lastnini. Zato vam s ponosom in skromnostjo predstavljamo Teda.

Naša serija je predzgodba filmov o Tedu. Dogaja se v devetdesetih letih, zgodba pa govori o tem, da je biti šestnajstletnik čisti obup. Edina stvar, ki to obdobje naredi znosno, je ta, da ga preživljaš s prijateljem, tudi če je ta prijatelj odpisan čarobni prostaški medvedek, nagnjen k uživanju drog.

Vsi trije smo bili v devetdesetih letih najstniki in smo odraščali v Bostonu in njegovi okolici, kjer se serija tudi odvija. Prav zato so številne prikazane zgodbe osebne. Naši liki doživijo kar nekaj ponižanj in mejnikov, kot smo jih takrat doživljali mi. Nekatere stvari pa smo si tudi izmislili (zapolniti je treba veliko strani in resnično življenje je večinoma dolgočasno).”

SkyShowtime je uporabnikom neposredno na voljo prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung in prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine na SkyShowtime je 5,99 evra (brez oglasov).

SkyShowtime
SkyShowtime

Sorodni članki

Back to top button