Delo

Sindikat Mladi plus vabi na konferenco in praznovanje desete obletnice

Sindikat Mladi plus vabi na konferenco, kjer bodo volili novo vodstvo. Konferenca sindikata predstavlja najvišji organ organizacije, ki potrjuje poročila o preteklem delu, postavlja smernice za naprej in voli vodstvo sindikata. Hkrati ob 10. obletnici vabijotudi na praznovanje.

Sindikat Mladi plus sporoča, da bo slednja konferenca bo potekala 17. novembra 2021 ob 13:00, in sicer v Slovenskem mladinskem gledališču na Vilharjevi 11 v Ljubljani. Na konferenco so vabljeni vsi člani in članice Sindikata Mladi plus, podporniki in simpatizerji. Gre za priložnost, da se srečamo, ovrednotimo preteklo delo in izmenjamo poglede na prihodnost.

Na konferenci bomo izvedli tudi volitve za novo vodstvo Sindikata. Izvolili bodo:

  • 5 članov/članic izvršnega odbora s predsednikom/predsednico na čelu,
  • 3 člane/članice nadzornega odbora.

Če želiš na konferenci sodelovati kot delegatka oziroma delegat, to sporoči do 31. oktobra 2021. Izpolni prijavnico, dostopno tukaj. Delegatke in delegati bodo na konferenci potrdili poročilo o delovanju zadnjih dveh let in nato izvolili novo vodstvo organizacije.

Če želiš kandidirati za katero od omenjenih mest, pošlji svojo kandidaturo do 31. oktobra 2021 na info@mladiplus.si. Kandidatura naj vsebuje tvoje osebne podatke, naziv mesta, na katerega kandidiraš (izvršni ali nadzorni odbor), tvoj življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem opredeli svoj interes in področja, na katerih želiš delati, oziroma kakšno idejo ali dve za prihodnost.

Nadaljnje informacije sledijo po zaključku prijav na konferenco. V primeru kakršnihkoli vprašanj se oglasi na zgoraj navedeni elektronski naslov.

mladi plus

Praznuj deseto obletnico Sindikata Mladi plus!

Sindikat Mladi plus letos obeležuje prvo desetletje obstoja in delovanja. V teh desetih letih so bili zelo aktivni na področju položaja mladih in delavskih pravic ter uspešno združevali delovanje na področju mladine s sindikalizmom. Borili so se za izboljšanje položaja mladih pri nas, opozarjali na kršitve delovne zakonodaje in se zavzemali za spremembe, ki bi izboljšale življenja vseh nas, še posebej pa mladih.

Zato te lepo vabijo, da se jim pridružiš na praznovanju 10. rojstnega dne! Praznovali ga bodo v sredo, 17. novembra 2021 od 14:00 naprej, in sicer v prostorih Slovenskega mladinskega gledališča (Vilharjeva ul. 11, Ljubljana).

Prijave na dogodek zbiramo do 10. novembra na tej povezavi.

Mladi plus
Mladi plus, Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button