Kulsko

Skupina Hladno pivo bo dobila svoje Hladno pivo

Koncert Hladnega piva boš lahko kmalu obiskal s Hladnim pivom v roki.

Najstarejša hrvaška mala pivovarna Medvedgrad bo namreč sodelovala s priljubljeno hrvaško rokovsko skupino Hladno pivo, za katero bodo zvarili novo vrsto piva. Predstavitev nove pivske znamke je napovedana za 21. september. 21. septembra bo zagrebška pivovarna s koncertom te glasbene skupine obeležila svoj 25. rojstni dan.

Zagrebška pivovarna Medvedgrad bo ob svoji 25. letnici izdala pivo z imenom rokovske skupine.

Novo pivo z imenom Hladno pivo bo imelo značilnosti rokovske skupine. “Bo pitno, z veliko značaja, močnega telesa in dobrega okusa,” so napovedali v pivnici in restavraciji Medvedgrad v središču Zagreba. Menijo, da bo novo pivo zadovoljilo tudi najbolj izbirčna pivska grla.

Četrt stoletja pivovarne bodo obeležili z velikim koncertom Hladnega piva in drugih izvajalcev 21. septembra v novih proizvodnih prostorih pivovarne Medvedgrad. Prostore so odprli maja letos in pridobili sloves najbolj sodobne obrtne pivovarne v regiji. Nova pivovarna je v zagrebški soseski Gajnice, v kateri že 30 let deluje tudi skupina Hladno pivo.

Skupina Hladno pivo je pred 20 leti že posnela videospot v prostorih ene od pivnic pivovarne Medvedgrad v Zagrebu. Skupina je tako neločljivo povezana s pivom tudi po svoji zgodovini. Končno bo band, ki je ime dobil po pivu, dobil tudi pivo, ki se imenuje po skupini.

 

 STA
 Pixabay

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button