Kulsko

Skupina Hladno pivo bo dobila svoje Hladno pivo

Koncert Hladnega piva boš lahko kmalu obiskal s Hladnim pivom v roki.

Najstarejša hrvaška mala pivovarna Medvedgrad bo namreč sodelovala s priljubljeno hrvaško rokovsko skupino Hladno pivo, za katero bodo zvarili novo vrsto piva. Predstavitev nove pivske znamke je napovedana za 21. september. 21. septembra bo zagrebška pivovarna s koncertom te glasbene skupine obeležila svoj 25. rojstni dan.

Zagrebška pivovarna Medvedgrad bo ob svoji 25. letnici izdala pivo z imenom rokovske skupine.

Novo pivo z imenom Hladno pivo bo imelo značilnosti rokovske skupine. “Bo pitno, z veliko značaja, močnega telesa in dobrega okusa,” so napovedali v pivnici in restavraciji Medvedgrad v središču Zagreba. Menijo, da bo novo pivo zadovoljilo tudi najbolj izbirčna pivska grla.

Četrt stoletja pivovarne bodo obeležili z velikim koncertom Hladnega piva in drugih izvajalcev 21. septembra v novih proizvodnih prostorih pivovarne Medvedgrad. Prostore so odprli maja letos in pridobili sloves najbolj sodobne obrtne pivovarne v regiji. Nova pivovarna je v zagrebški soseski Gajnice, v kateri že 30 let deluje tudi skupina Hladno pivo.

Skupina Hladno pivo je pred 20 leti že posnela videospot v prostorih ene od pivnic pivovarne Medvedgrad v Zagrebu. Skupina je tako neločljivo povezana s pivom tudi po svoji zgodovini. Končno bo band, ki je ime dobil po pivu, dobil tudi pivo, ki se imenuje po skupini.

 

 STA
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button