Izobraževanje

Univerza v Mariboru tudi letos pripravlja uvajalni teden

Univerza v Mariboru bruce in brucke tudi letos vabi na uvajalni teden, ki jim bo pomagal, da se pripravijo na vstop v akademski svet. Pripravljajo prester program, nekatere delavnice so aktualne za vse študente.

Če si že zastavljaš vprašanja oz. te zanima, kje bo potekal tvoj študij, kje boš lahko iskal študijsko gradivo, kako in kje najlažje poiskati profesorje in profesorice, tutorje, tutorke, zaposlene v referatu in ostale, ki ti bodo lahko priskočili na pomoč, kaj vse boš lahko organizirano počel po urah v predavalnici in tako izkoristil priložnosti za širjenje svojega znanja in razvoj veščin, potem je uvajalni teden za brucke, bruce kot nalašč zate.

Uvajalni teden bo potekal od ponedeljka, 25. septembra 2023, do petka, 29. septembra 2023 na različnih lokacijah po ustanovah Univerze v Mariboru.

Zakaj je pametno, da obiščeš uvajalni teden?

Spoznal boš prostore, dobil pomembne informacije in si ustvaril sliko svojega študija. Tako bo začetek hitrejši in uspešnejši, študij pa se bo začel radovedno, ustvarjalno in inovativno. Obisk sicer ni obvezen, vseeno pa je zelo priporočljivo, da se uvajalnega tedna udeležiš vsaj v neki meri.

Izvedel boš tudi vse o študentskih domovih, Univerzitetni knjižnici, mednarodnih izmenjavah, kreditno ovrednotenih obštudijskih dejavnostih in še mnogo več.

Hkrati Univerza v Mariboru vabi tudi vse trenutne študentke in študente, da se pridružijo spletnim predstavitvam, saj bodo informacije koristne in uporabne za vsakogar.

Program uvajalnega tedna je dostopen preko te spletne povezave.

UM
UM

Sorodni članki

Back to top button