KulskoŽivljenjski slog

V letu 2019 bom … našel sorodno dušo?

Preproste ljubezenske novoletne odločitve, ki bi se jih v letu 2019 vsi morali držati.

Leto je naokrog in spet je čas za novoletne odločitve. Da ti zadevo malo olajšamo, smo na kup zbrali nekaj odločitev, ki se nanašajo na tvoje ljubezensko življenje in se jih boš dejansko lahko držal.

Odločitve glede zmenkov, zvez in ljubezenskega življenja na splošno morajo temeljiti na tem, česa si v prihajajočem letu dejansko želiš. Je to morda spoznati več ljudi? Uživati samsko življenje? Končno najti nekoga pripravljenega na resno zvezo?

Spodnje odločitve ti bodo morda pomagale tudi pri tem, da odgovoriš na zgornja vprašanja.

 

Reci »da« več prvim zmenkom.

Razgibano ljubezensko življenje je povezano tudi s tem, kolikokrat in komu si pripravljen reči »da«. Z lahkoto samega sebe prepričaš, da obstaja milijon razlogov, zakaj z nekom ne bi šel na zmenek. Nikoli pa ne veš – morda bi se z osebo, ki jo iz napačnih razlogov zavrneš odlično ujel, ko bi se z njo srečal ena na ena.

 

Reci »da« več družabnim dogodkom.

Tudi če ti aplikacije za zmenke niso tuje, je še vedno mogoče, da boš »pravo« osebo spoznal na zabavi, koncertu oziroma kakšnemu drugemu družabnemu dogodku.

 

Preizkusi novo aplikacijo za zmenke.

Morda pa si eden tistih, ki je absolutno proti aplikacijam za zmenke. Včasih pa imajo tudi te svoje prednosti. Ne boš vedel, dokler ne poskusiš.

 

Pojdi na skupinski zmenek.

Zmenki ena na ena znajo biti včasih preveč stresni, zato so skupinski zmenki idealen način, da malo razbiješ napetost.

 

Najdi nekoga izven svojega običajnega »tipa«.

Vsi imamo nek običajen »tip osebe«, ki nam je všeč. Če do zdaj nisi našel nekoga, s komer si želiš biti v resin zvezi, je morda čas, da začneš hoditi na zmenke z drugačnimi osebami, kot si to počel do sedaj.

 

Piši sporočila in na njih odpisuj kadarkoli želiš.

Tudi ti kalkuliraš, kdaj je najboljši čas, da pošlješ sporočilo? Ne odpišeš vsaj tako dolgo kot ni odpisala druga oseba? Prenehaj to početi. Vsi razumemo, da je druga oseba kdaj zaposlena in nima časa takoj odgovoriti na sporočilo, hkrati pa nihče v resnici ne mara igranja igric. Če si nekomu všeč, ga s prvim sporočilom ali hitrim odgovorom ne boš prestrašil.

V letu 2019 večkrat reci »da«.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGDOSTOP.si / KA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button