Potovanje

Velemesta ali eksotika – kam te bolj vleče?

Potovanja imajo svoj čar. Vse pa se začne že s samim načrtovanjem poti. Najprej se moramo seveda odločiti, kam sploh želimo iti. Bi se izgubljali v velemestih ali pa se podali na raziskovanje eksotičnih kotičkov sveta? Eno in drugo prinaša številna nova doživetja, nam širi obzorja in zna biti tudi zelo zabavno.

New York, Washington ali Paris? Morda pa se bolj vidiš nekje na plaži na rajskem Mavriciju. Do 5. septembra lahko izbiraš med številnimi destinacijami, kamor te bo iz Ljubljane po posebnih promocijskih cenah peljala letalska družba Air France.

Velemesta sli eksotiaka? Odločitev je tvoja!

Mestni vrvež ali rajske plaže

Vsaka destinacija je nekaj posebnega in ima svoje prednosti. Eni uživajo v mestnem vrvežu, spet drugi se raje podajo odkrivat rajske otočke in njihov utrip življenja. Če si med slednjimi, je Mavricij ravno pravšnja izbira. Že Mark Twain je nekoč zapisal: “Najprej je bil ustvarjen Mavricij in potem nebesa.” Zdaj imaš odlično priložnost, da preveriš ali se strinjaš z njim.

Velemesta, New York, Washington, Paris, vrvež, plaže, | New York – mesto, ki nikoli ne spi.
Velemesta, New York, Washington, Paris, vrvež, plaže, | Pomladni dan v Parizu s pogledom na Eifflov stolp.
Velemesta, New York, Washington, Paris, vrvež, plaže, | Eksotični Mavricij.
Velemesta, New York, Washington, Paris, vrvež, plaže, | Washington – pogled na jezero in spomenik posvečen Georgu Washingtonu.

  Če pa so ti vseeno ljubša velemesta, te zagotovo ne bo razočaral romantični Paris. Lahko pa se z obiskom New Yorka, še sam prepričaš, da je to res mesto, ki nikoli ne spi. Ali pa obiščeš predsedniško mesto in glavno mesto ZDA Washington.

  Izberi svojo destinacijo in se podaj novim dogodivščinam naproti. Pa srečno pot!

   

   PK / IPPR
  Air France

  Sorodni članki

  Back to top button