Kulsko

Videoigre, ki nas bodo razveselile v septembru

September je tu, s tem pa tudi nov seznam najboljših iger, ki izidejo v tem mesecu.

Ne bo vam treba čakati dolgo, saj bodo prve najboljše igre izšle že v začetku meseca. Na svoj račun boste prišli tako PC kot tudi PlayStation ter Xbox igralci, saj so izbrani naslovi na voljo na vseh platformah. Poglejte si seznam iger, ki jih je vredno preizkusiti v naslednjem mesecu.

Marvel’s Avengers (4. september, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC)

Marvel’s Avengers je tretjeosebna akcijska avantura, ki predstavlja novo, unikatno filmsko zgodbo, ločeno od franšize MCU. Igrali boste lahko kot Captain America, Thor, Iron Man, Black Widow ali Hulk in se sami ali z do tremi drugimi igralci podali na ponovno reševanje Zemljinega obstoja in v boj proti A.I.M. Pričakujete lahko več ur opravljanja misij, odkrivanja sveta in levelanja, preden bodo omogočene multiplayer misije. Z napredovanjem v igri boste odklepali nove načine bojevanja, s katerimi se boste pripravili na različne nasprotnike. PS igralci boste imeli možnost igranja tudi ekskluzivnega Spider-Mana, ki bo na voljo samo na PlayStation 4 in 5.

NBA 2K21 (4. september, PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One)

NBA 2K21 je najnovejši naslov v svetovno znani NBA2K seriji. Poleg MyTEAM in MyCAREER dodaja prenovljen MyGM, ki ima potencial, da postane eden bolj priljubljenih game modov. MyTEAM formatu so dodali strukturo lige, vsaka liga pa ima kriterij števila zmag, ki ga je potrebno doseči za napredovanje. Izboljšali naj bi tudi čase nalaganja, FPS in resolucijo. Cover zvezde so Damian Lillard, Zion Williamson in Kobe Bryant, slednjega lahko dobite v Mamba Forever ediciji, ki med drugim vključuje 100,000 VC, 60 MyCAREER skill boostov in različne dodatke. Z vsemi novostmi je NBA 2K21 verjetno najbolj raznolika različica, ki bo zadostila željam tistih, ki radi eksperimentirajo, kot tudi tistih, ki bi se radi dokazali kot najboljši.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (4. september, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Tony Hawk’s Pro Skater serija je ena od tistih, ki definirajo prvo generacijo PlayStation iger, zato ni nič presenetljivega, da nov izid prinaša veliko navdušenje in visoka pričakovanja. Gre za prenovljen bundle Tony Hawk’s Pro Skater 1 in 2, ki vključuje vse odlične levele, skejterje in načine igranja, ki se jih spomnite, z nadgrajeno grafiko in podaljšanim seznamom trikov. Ohranja nekaj starih, najbolj priljubljenih soundtrackov, npr. Goldfingerjevega Supermana, hkrati pa dodaja obilico novih pesmi. Na voljo je tudi Collector’s Edition različica.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (8. september, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Kingdoms of Amalur se zagotovo spominjajo zapriseženi RPG igralci in nova različica je nekaj, česar se lahko veselijo loot hunterji ter ubijalci zmajev. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning je akcijski RPG, ki prinaša boljšo grafiko in dodelan gameplay. Sestavili boste lahko svoj idealni lik za napete boje in izbirali med neštetimi kombinacijami skillov, abilityjev, orožij in opreme. Nadgrajevali ga boste tako, da bo ustrezal vašemu načinu igranja. Odkrijte skrivnosti Amalurja in ne pozabite na side queste, ki so bogati s političnimi, romantičnimi in čarovniškimi spletkami.

Crysis Remastered (18. september, PlayStation 4, Xbox One, PC)

Crysis Remastered prinaša grafično nadgradnjo in z SSDO, SVOGI, motion blur-om ter poudarkom na detajlih obljublja vizualno poslastico – odsevi vode, več barv ter izjemne podrobnosti so le nekatere značilnosti, s katerimi se hvalijo razvijalci. Prvoosebna streljačina se vrača z boji, ki so vas privlačili v prvi različici, od izbire opreme in oblačil do spreminjajočega se okolja, ki zahteva prilagoditve v načinu igranja, in novih izzivov, vključujoč bojevanje v breztežnostnem prostoru. Poudarek bo na enoigralskih misijah, v katerih si boste igralci utirali svojo pot v odprtem svetu Crysisa.

Mafia: Definitive Edition (25. september, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC)

Remake akcijske avanture Mafia prestavi klasično igro gangsterjev v moderno obdobje. Lost Heaven, ki je v bistvu fikcijski Chicago, je dovršen s koničastimi nebotičniki, stilsko oblečenimi meščani in kulskimi old-timerji. Igralec zavzame vlogo Tommyja Angela, taksista, ki se zaplete z mafijo in sčasoma postane ključni člen tolpe. Mafia: Definitive Edition se od novejših iger razlikuje v tem, da Lost Heaven kljub svoji velikosti ne ponuja nešteto utrudljivih stranskih misij, ampak se osredotoča na zgodbo in ji z misijami sledi, kar pomeni nenehno akcijo in napredovanje zgodbe. Še vedno pa boste lahko v svoji garaži zbirali avtomobile in opravljali dirkaške misije ter se bojevali s svojimi nasprotniki v klasičnem tretjeosebnem cover shooterju.

Novih iger pa bo seveda veliko več, med drugim izidejo še:

  • Ary And The Secret Of Seasons (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 1. september
  • Crusader Kings III (PC) – 1. september
  • Iron Harvest (PlayStation 4, Xbox One, PC) – 1. september
  • WRC 9 (PlayStation 4, Xbox One, PC) – 3. september
  • Spelunky 2 (PlayStation 4, PC) – 15. september
  • eFootball PES 2021 (PlayStation 4, Xbox One, PC) – 15. september
  • Serious Sam 4 (Stadia, PC) – 24. september

 

 Nuša KLEPEC / SPID.siRed Bull
 Unsplash
ikona snemalec PlayStation, THQ Nordic, Multiplayer.it, IGN

Sorodni članki

Back to top button