Šport

14. Seltronov nočni tek na Kalvarijo – hitro se prijavi!

Zdrava zabava že vrsto let organizira prireditve, ki so dobro prepoznane med športnimi navdušenci na širšem mariborskem področju. Tudi letos bo 14. Seltronov nočni tek na Kalvarijo poskrbel za posebno doživetje z osvetlitvijo stopnic na Kalvarijo. Nepozabna prireditev bo v petek, 13. oktobra 2023, od 17. ure naprej.

Kalvarija je hrib na severni strani mesta in stopnice predstavljajo dober vadbeni poligon mnogim rekreativcem in profesionalcem. Prireditev bo potekala pred Športno dvorano Vrbanska, kjer bo tudi start teka po znamenitih stopnicah.

Seltronov nočni tek na Kalvarijo se začne ob 17. uri s prevzemi startnih številk za otroške teke, Curaproxovi otroški teki se začnejo ob 18. uri, kjer se bodo na stopnice podali najmlajši (otroci, rojeni med 2009 in 2018).  Odrasli startajo ob 19. uri.

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava preko spletnega obrazca, ki se nahaja tukaj.

Curaproxovi otroški teki so popolnoma brezplačni, Seltronov nočni tek ima startnino v vrednosti 5€, v katero je vključen topel obrok in brezalkoholna pijača ob prihodu v cilj.

Priudružite se nam in skupaj z nami premagajte 454 stopnic in postanete zmagovalec – kajti vsak, ki jih premaga, je zmagovalec.

Vse informacije in točen program najdete na spletni strani www.teknakalvarijo.com.

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Sorodni članki

Back to top button