Šport

20 let BODIFITA obeležili s prvim od nizov dogodkov

Največja fitnes organizacija v Sloveniji, ki v tej sezoni obeležuje 20. leto delovanja, je s konvencijo v Domžalah začela z nizom dogodkov, ki jih pripravljajo ob tem jubileju.  Klubska konvencija in  tečaj strokovnjaka iz Italije s pomenljivim naslovom »nazaj h koreninam« oz. BACK TO BASICS sta razprodala dvorano centra BODIFIT.

BODIFIT – že 20 let uspešna zgodba

BODIFIT® je organizacija, ki v tej sezoni praznuje že 20. leto uspešnega delovanja. V tem času je zrasla v največjo organizacijo v Sloveniji, ki se ukvarja z rekreacijo, fitnesom, vodenimi vadbami, pilatesom in izobraževanjem strokovnega kadra. Imajo več kot 6500 članov in 100 strokovno usposobljenih sodelavcev, 7 rekreativnih centrov po Sloveniji ter regeneracijski center.

»20 let je minilo kot utrinek! Če samo pomislim, koliko čarobnega se je v tem obdobju zgodilo. Hvala vsem, ki v tem obdobju držite korak z menoj! In hvala tudi tistim, ki ste odkorakali v svojem ritmu. Vse je vedno točno tako, kot mora biti! Vsak mesec v letu 2020 pa bo dogodek praznovanja. Vredno je proslaviti tako obletnico z ljudmi, ki so nam zvesti in ki nas vsa ta leta podpirajo – z našimi člani ter vsemi ljubitelji gibanja! Pridružite se in praznujmo po BODIFITovsko skupaj!« je povedal predsednik BODIFIT organizacije Marko Geršak, ki se že aktivno pripravlja dogodke ob rojstnem dnevu v nizu mnogih v prihajajočih mesecih.

Klubska konvencija in tečaj strokovnjaka iz italije

S pomenljivim naslovom »nazaj h koreninam« oz. BACK TO BASICS sta spomnila na začetke aeroklasike, na temelje. Že naslednji dan je bil za vse inštruktorje in navdušence AERO in STEP vadbe tečaj strokovnjaka AEROKLASIKE iz Italije Tonyja Rapilla. Dogodka sta bila razprodana in sta navdušila udeležence v polni dvorani.

Po 20 letih izkušenj ni nič več tabu … razen …

skupine TABU, s katero je 20 let BODIFITA  tesno povezanih, saj so v študentskih časih skupaj z Zdravo zabavo animirali študente. V skupnih 20 letih so se nadgrajevali, dopolnjevali in izpopolnjevali. Zato bo ob 20. obletnici unikaten koncert na mariborskem Štuku. Nastopila bo tudi skupina Yu Generacija, za nekaj adrenalina pa bosta poskrbeli dekleti Dua Kamikazete. Glasbeni dogodek bo 14. marca, za vse člane, ki jih imajo kar 6500, popolnoma brezplačen.

Dokazujejo, da gibanje pristno povezuje!

25. marca načrtujejo povezali vse konce Slovenije, kjer se nahajajo BODIFIT centri – pripravljamo veliki maraton vadb, ki bo potekal hkrati na vseh 5 lokacijah: Maribor, Celje, Ljubljana, Domžale, Kamnik.

Dvorana je bila razprodana že nekaj dni prej..

Slovenski praznik fitnesa in skupinske vadbe

Leta 2000 je BODIFIT organiziral in izvedel prvo mednarodno konvencijo s področja fitnesa in skupinskih vadb (aerobike) v Mariboru. Ob 20. obletnici največje slovenske in sedaj mednarodno priznane blagovne znamke BODIFIT želijo prikazati, kako je bilo pred 20 leti in kako FIT so lahko fitnes navdušenci, ki redno in uravnoteženo skrbijo za svoje telo.

18. aprila bo v mariborskem Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja potekala Ultimativna bodifit konvencija spominov na začetke organiziranega strokovnega fitnesa pri nas. K ponovnemu druženju so povabili kar nekaj mednarodnih strokovnjakov s prvih BODIFIT konvencij, ki so še vedno – po 20 letih! – v procesu učenja in predajanja znanja generacijam.

Gala vrhunec in EUROFIT kineziološki kongres        

20 let bo BODIFIT tudi svečano proslavil, zato 14. maja pripravljajo poseben in unikaten dogodek BODIFIT GALA, ki bo za vse veliko presenečenje!

Dogodki se bodo vrstili pravzaprav vse do konca leta, glavni dogodek jeseni pa bo vsekakor EUROFIT kineziološki kongres z mednarodnimi strokovnjaki iz področja fitnesa in prehrane. Do konca 2020 se bo zvrstilo še kar nekaj neponovljivih športno-rekreativnih in izobraževalnih strokovnih dogodkov za ljubitelje gibanja, plesa, fitnesa, aerobike in vseh ostalih oblik skupinskih vadb.

 

 BODIFIT
 Gregor GOMBOC

 

 

Sorodni članki

Back to top button