Življenjski slog

7 seksi načinov, da se hitro vzburiš, ko telo zablokira

Če si se kdaj znašla pred situacijo, ko ti je telo enostavno zablokiralo, um pa si je želel dodatne sprostitve, potem veš, kako nadležno je lahko, ko sama sebe ne moreš spraviti nikamor. Tukaj je sedem seksi načinov, s katerimi lahko sama sebe kar se da hitro vzburiš.

Na žalost se kdaj pa kdaj zgodi, da si misli želijo, telo pa enostavno noče sodelovati. Ampak samo želja včasih ni dovolj. Zato je dobro vedeti, kako si lahko v takšnih situacijah pomagaš, da um in telo končno začneta sodelovati. Obstaja namreč veliko seksi načinov, s katerimi lahko zadostiš svojemu poželenju, čeprav se ti sprva zdi, da ti ne bo uspelo.

Včasih možgani enostavno ne sodelujejo s telesom, zato je potrebno najti druge načine, da se hitro vzburiš.

Aplikacije za vse, tudi za to

Ja, dandanes obstajajo tudi seksi aplikacije, ki lahko na plano privlečejo vzburjenje. Razvile so se številne aplikacije, ki ženskam pomagajo doseči vrhunec s pomočjo učenja o vzburjenju, samopodobi in željah skozi personalizirano, vodeno popotovanje.

Ljubezen igra je za dva, včasih pa je eden dovolj

Igranje vlog lahko pogosto pomaga pri seksu, lahko pa ti pomaga tudi, ko se želiš vzburiti sama. To lahko storiš tako, da si ustvariš alter ego, ki nima drugih skrbi v življenju kot iskanje užitka. Nobenih hišnih obveznosti, tečnih šefov ali prihajajočih izpitov. Če pa želiš stvari še bolj popestriti, dodaj lasuljo in obleci nekaj, kar ponavadi nikoli ne bi.

Različne aplikacije ti lahko pomagajo, da znova vztopostaviš stik sama s seboj in s svojimi željami.

Igraj… Simse?

Jup. Igra, ki si jo igrala vsak dan po šoli na računalniku, ki je potreboval do popoldneva, da jo naloži, ti prav tako lahko priskoči na pomoč. Za četrti del namreč obstaja seksi modifikacija z imeno Wicked Whims, kjer lahko s pomočjo svojih Simsov odigraš vse svoje fantazije.

Kopel ni samo za živčke

Če si nekdo, ki ima v hiši banjo, si lahko pripraviš tudi sproščujočo kopel. Topla voda bo omogočila, da se vse tvoje mišice sprostijo, s tem pa se sprostiš tudi sama. Potem pa lahko nadaljuješ kar tam, ali pa enostavno zamenjaš lokacijo – kopel je že naredila svoje.

Kopel lahko pogosto vodi do sprostitve mišič, kar pomeni, da lahko zgodbo nadaljuješ kar v kadi.

Čarobni Mike

Vroči Mike je film, ki je obrnil vloge in končno omogočil hetero ženskam, da v filmih vidijo napol gole moške namesto žensk. Film je sicer prišel na platna davnega leta 2012, ampak sredinskih 40 minut še vedno drži tisto čarovnijo, ki je takrat v kino privabila število žensk.

Spletno nakupovanje

Včasih pa je odgovor zelo preprost: enostavno začni na spletu brskati za novimi erotičnimi igračkami. Že samo gledanje ti lahko pogosto požene kri po žilah. Še en nasvet: preveri komentarje. Tam se gotovo najde kaj, kar ti bo pomagalo.

Ustvari si lastno fantazijo

Pornografija je odlična pri tem, prav tako pa tudi kakšna scena v seriji ali v filmu. Ampak, še boljše pa je, da si v mislih ustvariš lastno fantazijo. Mentalne slike tega, kar si res res želiš, te lahko kaj hitro spravijo do tam, kamor želiš priti.

Fantazije, ki si jih ustvariš sama, lahko za tvoje telo včasih naredijo več kot pa tiste, ki jih vidiš na ekranu.

DOSTOP.si / MB
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button