Potovanje

Air France te iz Ljubljane z letalom popelje po vsem svetu

Vse do 22. oktobra lahko po promocijskih cenah z Air France poletiš na različne svetovne destinacije kar iz Ljubljane. Preveri, ali najdeš tudi kaj zase.

Potovanja imajo svoj čar. Priprave nanje se začnejo že s samim načrtovanjem poti in iskanjem ugodnih letalskih vozovnic. Zdaj lahko vse do 22. oktobra izbirate med različnimi destinacijami, kamor te iz Ljubljane po posebnih promocijskih cenah pelje letalska družba Air France. Promocijske cene vozovnic veljajo za potovanja vse do 31. maja.

Če si ljubitelj strastnih ritmov Kube, je zdaj idealna priložnost, da poletiš v Havano. Za tiste, ki vas privlačijo rajske plaže, pa bo prava izbira eksotični Mavricij. Ali pa morda Cancun, najbolj znano mehiško mesto na polotoku Jukatan, ki se prav tako ponaša z lepo karibsko obalo. Če te zanima, zakaj se Pariz v resnici imenuje mesto luči in ne mesto ljubezni, pa odpotuj v priljubljeno evropsko prestolnico in si privošči romantični oddih.

Izkoristi ugodno ponudbo letalske družbe Air France in načrtuj potovanje brez skrbi. Če namreč iz kakršnegakoli razloga ne bi mogli potovati, ti Air France povrne stroške vozovnice za potovanja, načrtovana do 31. marca 2022. Kadarkoli pa lahko tudi spremeniš datume potovanja. Prav tako si upravičen do povračila stroškov, če je tvoj let odpovedan.

O-STA
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button