Kultura

Antološka serija Lawmen: Bass Reeves prihaja 18. decembra

V seriji, v kateri kot izvršni producent in igralec nastopa nominiranec za nagrado emmy David Oyelowo, igrajo še Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper in prejemnik častne nagrade oskar Donald Sutherland ter nominiranec za nagrado emmy Dennis Quaid.

Danes je SkyShowtime razkril, da bo težko pričakovana serija Lawmen: Bass Reeves ekskluzivno na voljo za pretočno predvajanje od 18. decembra dalje. Nove epizode pa bodo na SkyShowtime prihajale vsak ponedeljek.

Serija Lawmen: Bass Reeves razkriva še nikoli povedano zgodbo o najbolj legendarnem možu postave na ameriškem starem zahodu in spremlja potovanje Reevesa (ki ga igra Oyelowo) in njegovo preobrazbo od sužnja do prvega ameriškega temnopoltega predstavnika organa pregona zahodno od Misisipija. Čeprav je v svoji karieri aretiral več kot 3000 zločincev, je bilo njegovo delo naporno, saj se je spopadal z moralnim in duhovnim bremenom, ki je pustilo svoj pečat tudi na njegovi ljubljeni družini.

Omenjena serija je povsem nova, samostojna antološka serija, ki bo v prihajajočih izdajah spremljala ostale ikonične može postave in odpadnike, ki so vplivali na zgodovino.

V stalni igralski zasedbi so Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley in Bill Dawes. Kot gostujoča igralca v seriji nastopata Shea Whigham in Garrett Hedlund.

Lawmen: Bass Reeves je najnovejši dodatek v ponudbi serij Taylorja Sheridana, ki so na Skyshowtime na voljo za pretočno predvajanje. Med drugim si lahko ogledate: 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King in Yellowstone.

SkyShowtime
SkyShowtime

Sorodni članki

Back to top button