Kulsko

Na SkyShowtime prihaja serija The Family Stallone

Serija The Family Stallone, v kateri se predstavi ena najslavnejših hollywoodskih družin, bo za pretočno predvajanje ekskluzivno na voljo na SkyShowtime od 2. oktobra dalje

Prvi dve epizodi osemdelne dokumentarne serije The Family Stallone, v kateri pred kamere stopijo nominiranec za oskarja Sylvester »Sly« Stallone, žena Jennifer Flavin Stallone ter njune hčerke, Sophia, Sistine in Scarlet, bosta od 2. oktobra dalje ekskluzivno na voljo za pretočno predvajanje na SkyShowtime, nove epizode pa bodo prihajale vsak ponedeljek.

Trikratni nominiranec za oskarja Sylvester Stallone se je po tem, ko je odigral nekaj najbolj legendarnih likov v filmski zgodovini, pred kamerami pripravljen pokazati v po njegovem mnenju največji vlogi svojega življenja – v vlogi očeta. V tej novi seriji Stallone s svojimi tremi hčerkami in ženo ponudi vpogled v življenje ene najslavnejših hollywoodskih družin.

Spoznajte The Family Stallone

  • Sylvester Stallone: za svet je car, mit in legenda – za svoje hčere pa je le oče. Medtem ko v svetovnih uspešnicah igra glavnega igralca, se doma posveča ustvarjanju prihodnosti in vzgoji treh samostojnih in ambicioznih žensk.
  • Jennifer Flavin Stallone: Jennifer, ki se je rodila in odraščala v Los Angelesu, je spretna poslovna ženska ter solastnica blagovne znamke Serious Skin Care.
  • Sophia Stallone: najstarejša od treh sester Stallone nima nobene želje, da bi sledila očetovim igralskim stopinjam. Čeprav Sophia skupaj s sestro Sistine trenutno vodi podkast Unwaxed, še vedno išče svojo pot in se posveča tistemu, kar rada počne.
  • Sistine Stallone: Sistine je igralka in model, ki se podaja na novo pot kot filmska ustvarjalka in trenutno pripravlja svoj prvi celovečerec.
  • Scarlet Stallone: Scarlet, najmlajša od sester Stallone in zadnja, ki je zapustila družinsko gnezdo, se na kolidžu preseli v lastno stanovanje. Že kot otrok je bila odločena slediti očetovim stopinjam, da bi postala igralka, zdaj pa ob Sylvestru nastopa v njegovi novi seriji Tulsa King, ki je prav tako ekskluzivno na voljo na SkyShowtime.

SkyShowtime je uporabnikom neposredno na voljo prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 evra (brez reklam), s sedemdnevnim brezplačnim poskusnim obdobjem – prekličete jo lahko kadarkoli.

SkyShowtime
SkyShowtime

Sorodni članki

Back to top button