Zabava

Bo Rami Malek nastopil v Jamesu Bondu?

Rami Malek v igri za zlobneža v prihodnjem Jamesu Bondu

Sveži dobitnik oskarja Rami Malek, ki je nagrado dobil za vlogo Freddieja Mercuryja v biografskem filmu Bohemian Rhapsody, se omenja kot možen kandidat za zlobneža v prihodnjem filmu o Jamesu Bondu.

Po informacijah specializiranih filmskih revij se Rami pogaja za sodelovanje v 25. filmu o agentu 007, v katerem bo nasprotnik Danielu Craigu.

Ustvarjalci Jamesa Bonda so že nekaj razmišljali o 37-letnem Maleku kot možnem nasprotniku Daniela Craiga, ki bo v 25. filmu o Bondu najverjetneje zadnjič upodobil slavnega agenta. Vendar mu tega časovno ni omogočila serija Mr. Robot, v kateri je odigral programerja z osebnostno motnjo. Zdaj je v zaključnih pogajanjih za vlogo.

Novi film o agentu 007, katerega snemanje so večkrat prestavili, bodo predvidoma začeli snemati aprila letos. Njegov delovni naslov bo Shatterhand, zamude pri produkciji pa bi lahko bile v prid Maleku. Producenti si sicer prizadevajo, da bi k filmu pritegnili še eno oskarjevo nagrajenko – igralko Lupito Nyong’a.

Vlogo agenta 007 bo petič prevzel britanski igralec Daniel Craig. Režijo bo vodil ameriški režiser Cary Joji Fukunaga, potem ko se je avgusta lani zaradi »kreativnih razlik« iz ekipe umaknil britanski režiser Danny Boyle.

Po napovedih producentov bo novo nadaljevanje franšize o Jamesu Bondu v kinematografih na ogled aprila 2020.

 

 STA
 splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button