Zabava

Borat posnel Giulianija pri igranju s spolovilom

Nekdanji newyorški župan Rudy Giuliani, ki se sedaj preživlja kot odvetnik predsednika ZDA Donalda Trumpa, se je znašel v nerodnem položaju, kamor ga je spravil filmski igralec Sacha Baron Cohen v svojem novem filmu o Boratu. Giulianija je dobesedno ujel z odpetimi hlačami in igranju s spolovilom.

Nadaljevanje filmske uspešnice o izmišljenem novinarju iz Kazahstana bo v ameriške kinodvorane prišlo v petek. Že prej pa se je poročalo o tem, da v filmu nastopa tudi Giuliani. Ta je skupaj z drugimi žrtvami nasedel Boratu in privolil v intervju z njegovo filmsko ekipo. Incident se je zgodil nekje julija, ko je Giuliani potem tudi poklical policijo in prijavil vdor “čudno oblečenega možakarja”. Policija ni odkrila nobenega kaznivega dejanja.

Giuliani v filmu seže z roko v odpete hlače in se igra spolovilom, medtem ko je v sobi z bolgarsko igralko Mario Bakalovo. Ta v filmu igra Boratovo hči in televizijsko novinarko z imenom Tutar.

Igralka se je Giulianiju predstavila kot novinarka konservativne televizije in Giuliani z njo opravi intervju. Novinarka mu nato predlaga, da gresta v njeno hotelsko sobo na dodatno zabavo in Giuliani to z veseljem sprejme. A soba je opremljena s skritimi kamerami.

Zgodba: Borat prinese Trumpu podkupnino

Kakšno dodatno razkritje potem prekine Borat, ki vdre v sobo in nahruli Giulianija, da je punca stara 15 let in kot taka prestara zanj. Giuliani je kasneje po prijavi incidenta dejal, da je pomislil, da je to Sacha Baron Cohen in je bil vesel, da se mu ni pustil.

Borat sicer v filmu pride v ZDA po nalogu Kazahstanske vlade, da prinese podkupnino zavezniku Donaldu Trumpu in mu s tem prikupi njihovo državo. Najprej je za darilo mišljena opica, ko pa ta zboli, se Borat odloči, da bo podaril svojo hči.

Ta je bila kot novinarka dovolj prepričljiva. Giuliani se z njo spogleduje, sprejema komplimente, pije viski, kašlja in se ne drži nobene socialne distance v času koronavirusa. V intervjuju se tudi strinja, da bi bil pripravljen z njo pojesti netopirja.

Druga izdaja filma o Boratu tako kot prva razkriva številne predsodke pri Američanih, kot je antisemitizem in podobno.

Prvi film o Boratu je ob izidu zaslužil 262 milijonov dolarjev in zlati globus. Drugi film pa prihaja v javnost dober teden dni pred volitvami v ZDA.

 

 STA
 User Skssoft on de.wikipedia; Michael Bulcik / SKS Soft GmbH Düsseldorf, CC BY 2.5, via Wikimedia Commons

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button