Zabava

Vse je pripravljeno za prvi veliki Budva beer fest

Eno najbolj obiskanih mest na Jadranski obali bo to poletje gostilo pravi glasbeni spektakel na katerem bodo nastopili veliki regionalni zvezdniki in najbolj poznate rock in pop skupine.

Željko Joksimović, Orthodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje in Who See bodo ob tribute bandih nastopili pred občinstvom, ki ga pričakujemo iz sosednjih držav in držav iz regije.

Budva je pripravljena za veliki glasbeni spektakel. Vse kar je v domeni organizatorja, od varovanja do namestitev je že pripravljeno in na razpolago gostom festivala. Takšen glasbeni dogodek zahteva popolno posvečenost in odgovornost. V želji, da bi mesto ponudilo gostom festivala le najboljše. Bodo na voljo vsa razpoložljiva sredstva, tudi domačini bodo dali vse od sebe, da bi ta dogodek postal dobra tradicija in prepoznavna festivalska destinacija.

Budva je mesto, ki se konstantno razvija in raste. Nova pravila poslovanj, upoštevanje ekoloških standardov zaradi ohranjanja obale. Nove vsebine namenjene gostom vseh generacij so samo del celoletnih priprav na novo sezono. Budva beer fest bo vsekakor pritegnil mlajše občinstvo. Hkrati pa bo to krasna priložnost za zabavo vseh generacij, ki imajo rade tovrstne dogodke.

Najbolj popularne skupine in izvajalci so tudi pripravljeni na srečanje z občinstvom prvega Budva beer festa.

“Veselim se, da bom poletno sezono začel na obali v Budvi, pred 20.000 glavo množico razpoloženih gostov. Pričakujem čudovito energijo, spominjali se bomo največjih hitov in prepričan sem, da bomo po festivalu govorili, kot o dogodku, ki se ga bo pomnilo. Priložnosti ob katerih lahko na enem mestu pozdravimo občinstvo iz okoliških držav v katerih drugače tako radi nastopamo so redke in prav zato se še posebej veselim Budva beer  festa,” je povedal Željko Joksimović, eden vodilnih zvezdnikov festivala kakor tudi najbolj popularnih zvezdnikov regije.

 

 Ljiljana VUKOTIĆ
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button