Glasba

Ed Sheeran napovedal nov album

Angleški pevec Ed Sheeran je svoje oboževalke in oboževalce presenetil z napovedjo izdaje novega albuma z naslovom No.6 Collaborations Project. Album, na katerem sodeluje s številnimi glasbeniki, bo izšel 12. julija.

Sheeranov prejšnji album Divide je dosegel izreden uspeh, prodanih je bilo več kot 15,8 milijonov izvodov po vsem svetu. Prav tako je rekordno hitro razprodajal koncerte po svetu.

Pevec Ed Sheeran bo julija izdal album, na katerem sodeluje s številnimi glasbeniki.

Prvi singel s prihajajočega albuma, I Don’t Care. Je bil posnet skupaj s še eno mlado zvezdo pop glasbe, Justinom Bieberjem, trenutno kraljuje na glasbenih lestvicah Združenega kraljestva. Z Bieberjem je Sheeran sodeloval že pri uspešnici Love Yourself.

Priljubljeni pevec še ni izdal vseh imen glasbenikov, ki so sodelovali pri nastanku albuma, vendar je zaenkrat potrdil, da sta med njimi tudi ameriška raperja Chance the Rapper in PnB Rock.

V svojem sporočilu na Instagramu je Sheeran zapisal, da je pred podpisom prelomne pogodbe s producentsko hišo leta 2011 samostojno izdal kratek album sodelovanj, imenovan No. 5 Collaborations Project, med lanskoletno turnejo pa se je nato odločil, da bo ponovno ustvaril podoben album.

 

 STA
 Pixabay
ikona snemalec Ed Sheeran

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button