Tehnologija

EQUA na Kickstarterju z novo znamko EQUA CARE

Slovenska ekipa, ki stoji za znamko EQUA, bolj poznano po stekleničkah za vodo, danes začenja novo poglavje - že s 4. projektom po vrsti se na Kickstarterju predstavljajo s trajnostnimi izdelki za nego telesa in doma, pod imenom EQUA CARE.

Ekipa EQUA se po več kot letu dni trdega dela, testiranja, izobraževanja in raziskovanja podaja v nove, sveže vode in na trgu predstavlja blagovno znamko EQUA CARE – linijo izdelkov za nego doma in telesa, ki so bili zasnovani tako, da negujejo kožo na najbolj naraven način, hkrati pa varujejo planet pred škodljivimi sestavinami in odpadki, ki prihajajo z uporabo tradicionalne kozmetike.

Naša rešitev je koncentrirana formula v prahu!

Večina tradicionalnih izdelkov za nego telesa in doma vsebuje le 1/10 aktivnih sestavin, vse ostalo pa je voda, ki je dodana do prostornine embalaže in povečuje ogljični odtis med prevozom, s čimer še bolj onesnažujemo okolje. Skrivnost EQUA CARE je v naravnem prahu, sestavljenem iz premium aktivnih sestavin, vodo pa dodate sami. Tako poskrbimo za enako učinkovitost, boljšo kvaliteto in manj odpadkov. EQUA CARE paket je sestavljen iz dozirnikov in razpršilnikov iz reciklirane plastike ter vrečic s koncentratom. Proces priprave pa je popolnoma preprost – v embalažo natočite toplo vodo iz pipe, dodate koncentrat, pretresete in dobite povsem nov, naraven izdelek. Izdelki so učinkoviti in veliko bolj prijazni do naše kože in do okolice.

Izbirate lahko med tekočim milom za roke, gelom za telo, vsestranskim čistilom za dom in detergentom za pomivanje posode.

Izdelki so od danes naprej na voljo na kreativni platformi Kickstarter, več informacij o izdelkih pa najdete tukaj.

 

 Maruša ŠTEPEC / Mladi podjetnik (vir)
 Kickstarter splet

Sorodni članki

Back to top button