Novice

Evropski mladinski portal: vse o Evropskem letu mladih na enem mestu

Leto 2022 je Evropska komisija razglasila za Evropsko leto mladih. Da bi mladi o dogajanju v tem letu informacije našli na čimbolj enostaven način, je Evropski mladinski portal letos posvečen prav tej temi.

Na Evropskem mladinskem portalu že deluje nov razdelek o Evropskem letu mladih 2022. Na tej strani boste našli vse informacije o priložnostih in dejavnostih po vsej Evropski uniji. Poleg tega bo mladim ponudil tudi priložnost za aktivno sodelovanje, saj bodo na spletni strani lahko zbirali svoje ideje in mnenja.

V rubriki novice boste našli najnovejše informacije o evropski mladini. V rubriki glasovi mladih Evropejcev boste lahko poizvedeli, kaj imajo za povedati mladi evropski novinarji, in prebrali o stališčih in upanjih za prihodnost mladih po vsej Evropi. 

Evropski mladinski portal bo kmalu omogočal tudi rubriko mladinska politikakjer boste našli vse obstoječe in nove evropske politike, povezane z mladimi. Na zemljevidu dejavnosti bodo prikazani vsi dogodki, ki se bodo odvijali v letu mladih. Od 18. januarja dalje pa bodo evropske organizacije, nacionalne agencije, nacionalni koordinatorji in mladinski deležniki tudi sami dodajali svoje aktivnosti na spletno stran.

Spletno stran lahko obiščete prek naslednje povezave.

Mlad.si
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button