Kultura

Izšel je prvi napovednik filma Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti

Aprila 2022 se bomo vrnili k čarovniji in domišljiji J.K. Rowling, ki jo prav vsi več kot potrebujemo. Vračajo se namreč Magične živali v novem filmu Dumbledorjeve skrivnosti, za katerega je izšel prvi napovednik.

Warner Bros. Pictures predstavlja Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti, najnovejšo pustolovščino čarovniškega sveta, ki jo je ustvarila J.K. Rowling.

Profesor Albus Dumbledore (Jude Law) se zaveda, da želi veliki temni čarovnik Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) prevzeti nadzor nad čarovniškim svetom. Ker ga sam ne more zaustaviti zaupa magizoologu Salamandru Scamandru (Eddie Redmayne), da sestavi in vodi neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega »ne-maga« na nevarno misijo, kjer naletijo na stare in nove magične živali in zveri ter se spopadejo z naraščajočo legijo Grindelwaldovih privržencev. Vendar pa Dumbledore pri tako velikem tveganju in nevarnosti ne more za dolgo ostati le na stranskem tiru.

V filmu nastopa vsem poznana zasedba, ki jo vodi oskarjevec Eddie Redmayne, z dvema oskarjema nominiran Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston in Mads Mikkelsen.

Magične živali: Dumbledorjeve skrivnosti je režiral David Yates po scenariju, ki sta ga spisala J. K. Rowling & Steve Kloves. Film so producirali David Heyman, J. K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram in Tim Lewis. Izvršni producenti so Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti in Michael Sharp.

Magične živali: Dubledorjeve skrivnosti v kina po Sloveniji prihaja aprila 2022 v distribuciji Blitz Slovenija.

Blitz Slovenija
Blitz Slovenija

Sorodni članki

Back to top button