Zabava

Junaki Slovenije: razišči domovino z večigralsko mobilno igro

Če rad igraš mobilne igre, moraš preizkusiti večigralsko mobilno igro Junaki Slovenije. Preizkusil se boš v znanju zgodovine, gografije, biologije, kemije, glasbe in slovenskega jezika.

Junaki Slovenije so večigralski kviz z zelo lepo grafično podobo in z zanimivimi liki iz slovenske književnosti in mitologije. Gre za zabavno interaktivno igro, ki igralcem in igralkam ponuja priložnost, da na zanimiv način preverijo svoje poznavanje Slovenije in hkrati spoznajo kar nekaj statističnih podatkov o Sloveniji.

Vsebina kviznih vprašanj je zajeta iz učbenikov devetošolcev pri predmetih zgodovina, geografija, slovenski jezik, biologija, kemija, glasba. Celo poštevanko boš lahko ponovil. Ta vprašanja dopolnjujejo taka, s pomočjo katerih boste lahko preizkusili tudi, kako dobro se znajdete med statističnimi podatki, ki jih objavlja Statistični urad RS.

Tiste, ki Junake Slovenije že poznate, vabijo, da se znova podate v bitko in se preizkusite ob novih vprašanjih. Tistim, ki igre še ne poznate, priporočajo, da jo spoznate in v njej preverite svoje znanje ter se ob tem morda naučite še česa novega. Novost novega svežnja vprašanj je ta, da so primerna za vse generacije od osnovne šole naprej. Predlagajo, da se mlajši pomerijo s starejšimi. Eni boste ugotovili, koliko ste se doslej naučili, drugi, koliko splošnega znanja vam je ostalo iz osnovnošolskih let.

Tekmuj, zabavaj se in se mimogrede nauči še česa novega.

Junaki Slovenije so na voljo za naprave z operacijskim sistemom iOS (Apple) in za naprave z operacijskim sistemom Android.

STA
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button