Tehnologija

Kickstarter gosti projekta Kefirko in HydroBelt

Zgodbo Kefirko poznamo že izpred nekaj let, a ekipa ne počiva. Neutrudno razvija nove ideje, ki požanjejo ogromno uspeha. Mmuve je razvil HydrBelt.

Hydrobelt

Mmuve je opazilo, da ko gremo v naravo ali pa se rekreiramo, da se seboj pogosto vzamemo flaške z vodo. Te so ali v rokah ali v žepih. Posledično pa se zato spremeni naša drža telesa, ki postane nepravilna. Zato so ustvarili HydroBelt. Pas za nošenje vode in hkratno neposredno pitje iz njega. Pravijo, da so s HydroBeltom rekreacijo približali vsem, jo naredili lažjo in udobnejšo.

HydroBelt zajema vrečko, ki jo napolnimo s tekočino, ter sistem za pitje, ki zajema cevko ter ustnik. Pas pa ima še ogromno uporabnih žepov za shranjevanje ključev, telefona in drugih manjših stvari. Je nepremočljiv in se lepo prilega križu. Projekt lahko podprete do 25. junija.

 

Fermentor Kefirko

Priprava hrane naj bo čim bolj preprosta, da bi jo lahko enostavno vključili v našo dnevno rutino. Prav zato sta inovativna slovenska podjetnika iz podjetja Borgla združila tradicijo in uporabo sodobnih tehnologij ter ustvarila produkt Kefirko z angleškim imenom Kefirko Veggie Fermenter. S tem lahko na preprost način fermentiramo katerokoli zelenjavo.

Fermentor Kefirko je v zadnjih dneh doživel izjemen uspeh na platformi Kickstarter, kjer se zbirajo sredstva za financiranje inovativnih produktov. Trenutno so že presegli zahtevana sredstva. Potrošniki so v celoti finančno podprli projekt že v petih urah od objave na platformi, kar je svojevrsten dosežek. Zbrana sredstva pa so se v enem dnevu kar podvojila. Projekt je odprt vse do 27. junija.

 

DOSTOP.si / Mladi podjetnik
kefirko_probiotic, mmuve_hydrobelt
ikona snemalec MMUVEBest Crowdfunding Campaigns

Sorodni članki

Back to top button