KulskoZabava

Klub ptujskih študentov ob začetku poletja spet prireja Bazene energije

Bazeni energije so tradicionalen poletni dogodek, ki ga Klub ptujskih študentov v partnerstvu s Termami Ptuj organizira že 22. leto. V omenjenem obdobju so Bazeni energije zrasli v največjo »zabavo na bazenu« v Sloveniji, hkrati pa veljajo za enega izmed največjih poletnih dogodkov na Ptuju.

Bazeni energije bodo letos potekali v soboto, 2. julija 2022. Na večernem glasbenem odru bodo obiskovalce navdušili DAVID NYX, Vesna Pisarović in Ines Erbus. Obiskovalci pa bodo lahko energijo nabirali tudi na bogatem dnevnem športno-zabavnem programu, kjer se bodo pomerili v igrah kot so odbojka na mivki, igre brez meja, nogomet na milnici, preizkusili svoj met na velikanskem špricarpongu.

Posamezniki bodo lahko svojo moč in ustvarjalnost prikazali tudi v ekipni vleki vrvi ter tradicionalnih skokih iz skakalnice. Za dnevni glasbeni program bodo poskrbeli perspektivni mladi DJi iz Ptuja in okolice. Prav tako pa letošnji izvedbi dodajajo novost in sicer dnevni koncert znane in zelo aktualne štajerske punk-rock zasedbe Alo!Stari.

Bazeni energije so mesto za sklepanje novih vezi in poznanstev in večerno miganje z boki, predvsem pa so tradicionalna zabava na bazenu za vse mlade in mlade po srcu.

bazeni energije

KPŠ
Arhiv DOSTOP.si, Bazeni energije

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button