Šport

Na prijateljsko tekmo med Messijem in Ronaldom za 2,4 milijona evrov

Posebna vstopnica za torkovo prijateljsko nogometno tekmo, na kateri se bosta pomerili združena savdska ekipa pod vodstvom Cristiana Ronalda in PSG Lionela Messija, je na dobrodelni dražbi prinesla 2,4 milijona evrov.

“Čestitam, moj brat Mušaraf-Al-Gamdi. Deset milijonov rialov za dobrodelne namene in dobrodelno platformo,” je na Twitterju zapisal Turki al-Šejk, svetovalec kraljevega dvora.

“Vstopnica, ki presega domišljijo”, vključuje dostop do garderob po tekmi in priložnosti za srečanje z Messijem, Ronaldom in drugimi zvezdniki. Sedemkratni dobitnik zlate žoge in svetovni prvak z Argentino Messi se je sicer nazadnje na igrišču pomeril s Portugalcem Ronaldom leta 2020.

Ronaldo se je nedavno pridružil savdskemu Al Nasru do leta 2025, potem ko je zapustil Manchester United po odmevnem sporu s trenerjem Erikom tenom Hagom. Pogodba, ki jo je skleni pri Al Nasru, je domnevno vredna več kot 200 milijonov evrov.

Nekateri so njegovo odločitev razumeli, kot da Ronaldo neslavno zaključuje nogometno kariero in išče zgolj bajni zaslužek, spet drugi so pozdravili odločitev, da zadovolji svoje interese. Sam je ob prestopu povedal, da je v Evropi osvojil vse, kar se je osvojiti dalo in da je odhod v Savdsko Arabijo, možnost, da osvoji še druge rekorde.

STA
Twitter Al Nassr FC

Sorodni članki

Back to top button