Kultura

Nagrade za Festival Lent

Festivalu Lent 2018 štiri nagrade festivalskega združenja IFEA.

Mednarodno združenje festivalov in prireditev IFEA (The International Festival and Events Association) je Festivalu Lent 2018 v ZDA podelilo dve zlati in dve srebrni nagradi Pinnacle Award.

Med 1. in 3. oktobrom 2018 so v ameriškem mestu San Diegu (Kalifornija, ZDA) na 63. kongresu Mednarodnega združenja festivalov in prireditev IFEA (IFEA’s 63rd Annual Convention, Expo & Retreat) podelili nagrade Pinnacle za dogodke, ki so izmed prispelih prijav iz celega sveta najbolj izstopali na področju promocije in ustvarjalnosti v festivalski industriji.

Festival Lent 2018, v organizaciji Narodnega doma Maribor, je tudi tokrat poskrbel za bogato bero nagrad, saj je bil nagrajen v štirih kategorijah – v dveh izmed teh tudi z zlato nagrado Pinnacle.

 

Festival Lent je požel dve zlati in dve srebrni nagradi.

 

Na 63. kongresu IFEA v San Diegu (Kalifornija, ZDA) je Festival Lent prejel:

  • Gold Pinnacle Award – za programsko zloženko Festivala Lent 2018
  • Gold Pinnacle Award – za plakat Festivala Lent 2018
  • Silver Pinnacle Award – za spletno stran Festivala Lent 2018
  • Silver Pinnacle Award – za letak Festivala Lent 2018

Tako je Festival Lent 2018 v kategoriji festivalov s proračunom med 1.000.000 in 3.000.000 USD odnesel zlato nagrado za najboljšo promocijsko tiskano programsko zloženko in najboljši promocijski plakat ter srebrni nagradi za letak in spletno stran Festivala Lent 2018.

Združenja IFEA podeljuje nagrade v kar 69-ih različnih kategorijah, med njimi so npr. TV promocija, socialni mediji, program sponzorstva, deli CGP, ekološko programiranje, izobraževalni programi in programi za otroke, »merchandising« ter številna druga področja, vsako leto pa je podeljena tudi glavna nagrada, Grand Pinnacle, za celostno vrhunsko izvedbo festivalov oziroma prireditev.

Za več podrobnosti in ogled ostalih nagrajencev klikni tukaj.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGIFEA, ND Maribor
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button