Življenjski slog

Netflix širi ponudbo interaktivnih serij

Netflix napovedal novo, popolnoma interaktivno serijo

Tokrat Netflix gledalce izziva, naj poskusijo preživeti v divjini. S kom drugim, kot Bearom Gryllsom v obliki interaktivnih serij.

Kot kaže, se doba interaktivnih TV vsebin, v katerih gledalec odloča o poteku zgodbe, šele dobro začenja. Po hipnem mednarodnem uspehu Netflixovega decembrskega filma Black Mirror: Bandersnatch, kjer je gledalec nadzoroval odločitve mladega razvijalca videoiger s številnimi alternativnimi konci, se je pretočni velikan odločil ponuditi še več interaktivne vsebine, ki bo naročnike predvidoma dosegla v roku leta ali dveh.

Napoveduje interaktivne vsebine raznolikih žanrov: od komedij do romantičnih dram, kjer bi lahko gledalci denimo nadzorovali odločitve znotraj ljubezenskega razmerja.

Med napovedano vsebino je tudi nova resničnostna oddaja You vs. Wild, ki naj bi naše zaslone dosegla 10. aprila letos. Kot so zapisali na IndieWire, bo moral gledalec prevzeti odgovornost za Gryllsove odločitve med njegovim potovanjem po nevarnih okoljih, polnih groženj. Uspeh priljubljenega TV pustolovca bo popolnoma odvisen od gledalca, ponovno pa naj bi bilo možnih več alternativnih koncev.

 

DOSTOP.si / KA
 splet (vir)
 Netflix

Sorodni članki

Back to top button