Šport

NK Maribor novim zmagam naproti s prenovljenimi dresi

Nova sezona predstavlja nov začetek, nove cilje in nove zmage. Te bodo nogometaši moštva iz Ljudskega vrta v prihodnjem tekmovalnem obdobju lovili v inovativnih dresih s svežim in atraktivnim vzorcem, ki jih je posebej zanje oblikoval adidas.

Nogometaši NK Maribor bodo tudi v prihodnji sezoni na igriščih blesteli v dresih nemškega proizvajalca adidasa. Ta namreč že deveto leto zapored stoji ob strani najtrofejnejšemu slovenskemu klubu. Svežo podobo dresov so premierno predstavili kapetan Marcos Tavares, Luka Zahović in novinec med vijoličastimi Jan Repas.

Domači dres je tudi tokrat odet v kultno vijoličasto barvo, obogateno z edinstvenim melange vzorcem in številnimi detajli, ki bodo poskrbeli, da bodo Mariborčani izstopali med uspešnim premagovanjem športnih izzivov. Na gostujočih tekmah pa bodo nosili rumene drese s kamuflažnem vzorcem. Ti bodo v kombinaciji z vijoličasto, ki ostajajo zvesti barvam ter slogu kluba.

Da NK Maribor ni le klub, temveč veliko več, so dokazali navijači. Ti so letos imeli posebno vlogo pri razkritju novega dresa. NK Maribor in adidas sta z aktivacijo na družbenih omrežjih namreč zbirala najljubše spomine navijačev. Trem najbolj srčnim nagrajencem pa omogočila, da na uradnem fotografiranju spoznajo svoje junake ter uzrejo nove drese še pred razkritjem.

Nakup dres je možen v Vijol’čni bajti in spletni trgovini.

 

 JC / Propiar
JC / Propiar

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button