Življenjski slog

Novi koronavirus popestril seks: v cowgirl položaju z boki napiši corona

Dvignite roko tiste, ki se vam zdi, da ste med seksom na vrhu tj. da sedite na partnerju, nekoliko ... nerodne. Kaj naj naredim z boki? Kje naj gledam? Kaj naj naredim z rokami?

Verjemite mi, da je zdaj večina žensk je dvignila roke. V cowgirl položaju je izredno težko spraviti misli v red, da bi lahko dosegle svoj O. Morda pa smo odkrile najboljšo metodo kako “jahati K” in pri tem neizmerno uživati. Izkazalo se je, da ta metoda 100 % učinkuje. Za kaj gre?

Če v cowgirl položaju, ko sedite na K svojega partnerja, začnete z boki izpisovati besedo corona, se boste počutile fenomenalno in počutile se boste zelo vpete v dogajanje. Mogoče se vam zdi, da je zdaj to le ena izmed muh enodnevnic tako kot mannequin challenge, owling itd. Dejansko je pa ta nasvet za vse zelo koristen.

Za začetek si je danes besedo corona zelo lahko zapomniti in tudi njeno črkovanje je zelo lahko. Toda za pisanje teh črk z boki, medtem ko ste v cowgirl položaju, je potrebno tudi nekaj talenta. A ko boste izpisale celotno besedo, se boste počutile fenomenalno, vaš partner pa prav tako.

“Ko si prizadevate za vrhunski seks, boste s časoma potrebovali več stimulacije zase in za svojega partnerja,” pravi seksologinja dr. Carol Queen.

Tudi, če se med pisanjem besede corona zmotite, ni nobenih težav. Pričnite še enkrat od začetka, vaš partner se zagotovo ne bo pritoževal. Seveda lahko izpisujete tudi druge besede, ki vam pridejo v tistem trenutku na misel. Pomembno je to, da med tem početjem uživate.

 

 DOSTOP.si (vir)
Pexels

Sorodni članki

Back to top button