Šport

Postani FIT ŠTUDENT z Zdravo Zabavo in Bodifitom!

Univerzitetna športna zveza Maribor v sodelovanju z BODIFIT omogoča ugodne cene obiskov skupinskih vadb, fitnesa ali savn za študente ob obisku njihovih vadbenih centrov.

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe potekajo v UŠC Leona Štuklja, že za 2 evra na obisk. Vadba poteka po urniku, rezervacija in nakup kart pa je možen v aplikaciji MyPlanly.

Fitnes in skupinska vadba v centrih

Fitnes ali skupinsko vadbo lahko obiščeš kadarkoli v delovnem času vseh fitnes centrov Bodifit po Sloveniji. Za lažjo organizacijo si lahko tukaj ogledaš odpiralne čase nekaterih centrov: Bodifit Studenci, Bodifit Maribor in Bodifit City. Nakup kart poteka v aplikaciji MyPlanly, fitnes in vadbo pa lahko obiskuješ že za 2 evra na obisk.

BODIFIT PLAY portal

Če ti bolj prija vadba v objemu doma, lahko z dostopom do BODIFIT PLAY portala za 10 evrov na mesec vadiš kjerkoli in kadarkoli. Vodili te bodo vrhunski BODIFIT strokovnjaki, urnik vadb pa boš ustvarjal sam.

Paket SuperFit Študent

Za 49 evrov si lahko zagotoviš paket, ki vsebuje 5 tednov neomejene vadbe v fitnesu in neomejene vodene vadbe, 5 obiskov savne (enkrat na teden) in diagnostično testiranje InBody.

FIT ŠTUDENT savna

Paket FIT ŠTUDENT savna pa ti omogoča 5 obiskov savne za 10 evrov ali 10 obiskov za 20 evrov v BODIFIT centrih.

Nakup vseh tipov kart je možen v aplikaciji MyPlanly. Karta za 10 obiskov je 20 evrov, karta za 5 obiskov je 12 evrov. Pogoj za nakup je aktualen študentski status, potrjeno brezplačno članstvo pri Zdravi zabavi ter članarina Bodifit v vrednosti 10 evrov, ki jo poravnaš na katerikoli recepciji Bodifit centra ob prvem obisku. Po plačilu izbrane karte na email naslov prejmeš račun, ki ga ob prvem obisku predložiš na recepciji Bodifit.

Več informacij pa najdeš na spletni strani www.zdravazabava.com in na družbenih omrežjih (FB in IG – Zdrava zabava).

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Sorodni članki

Back to top button