Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Življenjski slog

Preveri 6 izvirnih idej, kako “slajdniti v dm’se” na Tinderju

Na Tinderju si dobil novo ujemanje oz. match. Kaj pa zdaj? Da se izogneš klasičnemu (in dolgočasnemu) "hej, kako si?" preveri nekaj izvirnejših idej za začetek pogovora.

Aplikacije za zmenke lahko hitro postanejo naporne – sploh, ko razmišljaš, kako bi z nekom navezal stik. Naj bo to Tinder, Bumble ali Hinge, preveri nekaj idej, kako izvedeti, če ima oseba na drugi strani potencial, da postane partner tvojih sanj.

“Kaj je tvoj največji red flag 🚩?”

Ker so zmenki izjemno zamudni, časa ne želiš zapravljati na nekomu, s katerim sploh nisi kompatibilen. Če imaš točno razdelane rdeče zastavice oz. dealbreakerje, česa pri partnerju nočeš, je prav, da najprej odpreta to temo. Vprašanje je zabavno, a hkrati pove veliko o osebi za profilom.

“Kako izgleda tvoj popoln prvi zmenek❤️?”

To vprašanje ti bo hitro povedalo vse, kar moraš vedeti o svojem ujemanju, saj hitro izveš, kaj se plete po glavi druge osebe. Če je popoln zmenek nekomu netflixanje, tebi pa romantična večerja ob svečah, verjetno hitro veš, da se vajine želje in pričakovanja razhajajo.

zmenek, prvi zmenek
Ideja o prvem zmenku pove veliko o pričakovanjih tvojega “matcha”.

“Kaj si po horoskopu✨?”

Tudi če ne verjameš, da nam zvezde narekujejo življenjske poti, lahko vprašanje uporabiš kot test, kako tolerantna je druga oseba. S tem boš hitro izvedel, kako odprta je do takšnih idej in predvsem kakšen smisel za humor ima.

“V katero teorijo zarote dejansko verjameš🌚?”

To je vprašanje, ki lahko pogovor razvije v res ogromno smeri. Ob tem seveda upaj, da odgovor ne bo tako ekstremen, kot recimo “korona je izmišljena” ali “Zemlja je ravna”. Če sogovornik verjame v znanost, je lahko ta tema res zabavno izhodišče za nadaljnjo debato.

sporočila, telefon, spletne zmenkarije
Prvo vprašanje naj bo nekaj, kar je zabavno in ima veliko možnosti za nadaljevanje pogovora.

“Kaj je tvoj največji strah👻?”

Če si za kaj malo kompleksnejšega, lahko začneš tudi z resnimi temami. Seveda bo nekdo z dobrim smislom za humor tudi na takšno vprašanje odgovoril hudomušno, je pa kaj podobnega popoln način za zanimiv začetek. Tudi, če na koncu med vama ne klikne, boš zagotovo izvedel kaj zanimivega.

“Okej, (vstavi ime). Sem zelo lačen. Kaj naj pripravim za večerjo🍜?”

Popolnoma sproščen in lahkoten začetek. Hitro boš izvedel, kako nekdo razmišlja in kaj ima rad. In nenazadnje – morda dobiš celo kakšno odlično idejo za kuhanje.

Samo pogumno

Aplikacije za zmenke so lahko zdijo nekoliko strašljive, a res ne rabijo biti. Če na profilu nekoga vidiš nekaj, kar te pritegne, mu pošlji sporočilo. Vsakdo namreč ceni, ko drug prevzame pobudo. In nikoli ne veš, kdaj spoznaš prav ljubezen svojega življenja.

DOSTOP.si / SV
Unsplash

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button