Zabava

Pridi, občuti, zasij: 26. Škisova tržnica letos 11. maja

Po lanski rekordni 25. Škisovi tržnici se bo letos postavljalo nove rekorde 11. maja 2023 na največji prireditvi za mlade na prostem v Sloveniji. Znan pa je tudi že slogan letošnje Škisove tržnice, ki bo v znamenju rumene in roza barve, in sicer Pridi, občuti, zasij.

Škisova tržnica ni zgolj doživetje, ampak je občutek. Občutek, ko si obkrožen s prijatelji, na odru pa poje tvoj najljubši izvajalec. Je trenutek, ko se počutiš vsemogočno, edinstveno in kar žariš od sreče. Zato pridi, občuti in zasij. Rumena in roza barva, ki bosta obarvali 26. Škisovo tržnico, simbolizirata mladost, razigranost in prijateljstvo.

11. maj bo dan za raj, 11. maj bo dan za Škisovo tržnico!

Tudi letos vas bo na Škisovi tržnici pričakalo pestro dnevno dogajanje in nasmejani študentje z lokalnimi specialitetami z vseh koncev Slovenije. Zvečer pa bo Škisova tržnica postala prostor norih doživetji, kjer se bodo mladi lahko še zadnjič, pred prihajajočimi izpitnimi obveznostmi, s prijatelji sprostili ob zvokih največjih imen slovenske glasbene scene.

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) skupaj s študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami in študenti. Prepletanje slovenske in mednarodne kulture in kulinarike obiskovalcu ponuja nepozabno doživetje skozi ves dan, zvečer pa se Škisova tržnica spremeni v prostor odlične glasbe in nepozabnih doživetij.

Rezerviraj si 11. maj, dan, ki bo edinstven, nepozaben in sijoč. Saj kot pravi “stari rek”, “Če nisi bil na Škisovi tržnici, nisi pravi študent!”

o-STA
o-STA

Sorodni članki

Back to top button